«Οι αρραβωνες του Καραγκιοζη» απο τον θιασο Χαρουμενες Σκιες

Την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής

Την παράσταση «Οι αρραβώνες του Καραγκιόζη» θα παρουσιάσει στην πόλη μας ο θίασος Χαρούμενες Σκιές.

Λίγα λόγια για το έργο

«Οι αρραβώνες του Καραγκιόζη» είναι μία από τις παλιότερες, παραδοσιακές παραστάσεις του θεάτρου σκιών, διασκευασμένη και προσαρμοσμένη στο σήμερα. Ετοιμαστείτε να δείτε μια μοναδική υπερπαραγωγή, με 16 πολύχρωμες φιγούρες και κατάμεστη από παραδοσιακή μουσική!

Ένας εκκεντρικός γέρος είναι αποφασισμένος να βρει γαμπρό για την κόρη του την Κατερίνα, και γι’ αυτό καλεί όλους τους ανύπαντρους νέους της πόλης να περάσουν από το σπίτι του για να τη γνωρίσουν. Προσλαμβάνει, μάλιστα, και τον Καραγκιόζη για να υποδέχεται τους καλεσμένους. Σύντομα, αρχίζουν να καταφθάνουν οι καλεσμένοι, την Κατερίνα όμως δείχνει να την ενδιαφέρει πιο πολύ ο Καραγκιόζης…

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου, στις 8:00 μ.μ., στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο της Κομοτηνής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ν’ αγοράσουν εισιτήρια ηλεκτρονικά από το viva.gr (στο σύνδεσμο https://www.viva.gr/tickets/festival/theater/oi-arravones-tou-karagkiozi/ ), και στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης.

 Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα από το νόμο μέτρα περί του κορωνοϊού.

Συντελεστές της παράστασης

Σενάριο: Μίμαρος
Διασκευή-σκηνοθεσία: Ορφέας Καλλιντζής
Εμψύχωση-ερμηνεία-χειρισμός φιγουρών: Ορφέας Καλλιντζής
Κατασκευή φιγουρών: Νικόλας Κούλελης, Ορφέας Καλλιντζής
Κατασκευή σκηνικών: Φώτης Πλέσσας

Τρεις διπλές προσκλήσεις για τη δωρεάν παρακολούθηση της παράτασης από τον «ΠτΘ»

O «ΠτΘ» εξασφάλισε για τους αναγνώστες του τρεις διπλές προσκλήσεις για τη δωρεάν παρακολούθηση της θεατρικής παράστασης. Για να συμμετέχετε στη διαδικασία της κλήρωσης το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήσετε ένα σχόλιο κάτω από την αφίσα της παράστασης που θα βρείτε στη σελίδα του Παρατηρητή της Θράκης στο facebook.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.