«Ο μικρος πριγκιπας» εκανε σταση στην Κομοτηνη (+Gallery)

Το παραμύθι του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ μάγεψε μικρούς και μεγάλους στη Λέσχη Κομοτηναίων

«Ο μικρός πρίγκηπας», το διαχρονικό παραμύθι του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ μάγεψε για ακόμη μια φορά μικρούς και μεγάλους σε μια μουσικοχορευτική παράσταση σε σκηνοθεσία Χρύσας Ιωαννίδου το μεσημέρι της Κυριακής 20 Νοεμβρίου στην Λέσχη Κομοτηναίων.

Το έργο, που θα παρουσιαστεί ξανά στις  27 Νοεμβρίου και στις 11 και 18 Δεκεμβρίου, ταξίδεψε μικρούς και μεγάλους σε ένα ταξίδι στο μαγικό κόσμο του βιβλίου του Εξυπερύ, για ένα πρίγκιπα που ζει σε ένα μικρό πλανήτη, από τον οποίο έφυγε και ταξιδεύει στον κόσμο, γνωρίζοντας διαφορετικούς ανθρώπους και ζώα.

Η Χρύσα Ιωαννίδου, η Ρίτα Μοσχίδου και ο Δημήτρης Οικονομίδης παρουσίασαν με ένα μοναδικό τρόπο τις αναζητήσεις και τους σταθμούς του Πρίγκηπα, ως ύμνους στην αγάπη και την αφοσίωση, τη φιλία και τους στενούς δεσμούς, την απαράμιλλη ομορφιά των απλών πραγμάτων, τη προσήλωση στο ουσιαστικό.

Η παράσταση χρησιμοποίησε απλά παραστατικά μέσα, αλλά και ζωγραφιές με τις οποίες ο ίδιος ο συγγραφέας έχει διανθίσει το βιβλίο του, φωτίζοντας τα μηνύματα για τους μικρούς, αλλά και τους πιο μεγάλους, θεατές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.