«O Μαρξ στο Σοχο» σημερα στο κεφεβιβλιοπωλειο «Καφκα» της Αλεξανδρουπολης

Με τον Βασίλη Κυριάκου

Στην αυλή του καφεβιβλιοπωλείου ΚΑΦΚΑ, στην Αλεξανδρούπολη τη Δευτέρα, 4 Ιουνίου, στις 9.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί η παράσταση “ Ο Μαρξ στο Σόχο”, σε ερμηνεία Βασίλη Κυριάκου, σκηνοθεσία Βασίλη Κυριάκου και διδασκαλία Χριστίνας Ασλανίδου.
 
Πρόκειται για τη θεατρική παράσταση που είχε “ταράξει τα νερά “ την πενταετία 2005-2009 σε ερμηνεία, τότε, Άγγελου Αντωνόπουλου και σκηνοθεσία Αθανασίας Καραγιαννοπούλου.
 
Το έργο στηρίζεται στον εμπνευσμένο, ομώνυμο θεατρικό μονόλογο του Ιστορικού, Πολιτικού και συγγραφέα Χάουαρντ Ζιν.
 
Ο Μαρξ, απαυδισμένος από τις επιθέσεις που δέχεται μετά θάνατον, ζητάει από τις αρχές του άλλου κόσμου να επιστρέψει στη ζωή για να αποκαταστήσει την αλήθεια. Φτάνει στο Σόχο και, απευθυνόμενος σε ένα σύγχρονο ακροατήριο, μιλάει σε πρώτο πρόσωπο για τη ζωή του και υπερασπίζεται την επικαιρότητα των ιδεών του…..
 
Ο Βασίλης Κυριάκου γεννήθηκε στο Παραλίμνι της Κύπρου το 1987. Σπούδασε φιλολογία στα Γιάννενα και Νομική στην Κομοτηνή, αλλά τελικά τον κέρδισε το θέατρο. Ερμήνευσε με επιτυχία ποικίλους ρόλους σε διάφορα θεατρικά σχήματα στην Κύπρο και την Ελλάδα, ενώ έχει ιδρύσει τη δική του θεατρική ομάδα με τον Νίκο Σέργη με το όνομα “Ρε Αλέξης”.
 

Info

 
Απαραίτητη η κράτηση θέσεων.
Καφεβιβλιοπωλείο ΚΑΦΚΑ,
Εμπορίου 41, Αλεξανδρούπολη.
Τηλ. 25510 23050

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.