Ο αστειρευτος Βασιλης Καζουλης στο «Οχτω»

Πολύ λίγα πράγματα μπορεί κανείς να γράψει για να περιγράψει τα όσα βιώνει όταν ανεβαίνει στην σκηνή ο Βασίλης Καζούλης.
 
Κι αυτό γιατί ο Ροδίτης τραγουδοποιός από την δεκαετία του ’80 και έπειτα παραμένει το ίδιο μοναδικός και αστείρευτος επί σκηνής, όσο λίγοι εγχώριοι και όχι μόνο καλλιτέχνες, με μακρόχρονη πορεία στον χώρο, το καταφέρνουν.
 
Έτσι και το βράδυ της Πέμπτης, ο Βασίλης Καζούλης, ανέβηκε στη σκηνή του Καφέ – Μπαρ «Οχτώ», σχεδόν έναν χρόνο μετά την τελευταία του εμφάνιση στον ίδιο χώρο και παρέμεινε σε αυτήν έως και λίγο πριν τις δύο το βράδυ.
 

Με το κοινό, να παραμένει αμετακίνητο στις θέσεις του από την αρχή έως το τέλος, συνοδεύοντας τον, τραγουδώντας τα «κλασικά» αγαπημένα τραγούδια που φέρουν την υπογραφή του και όχι μόνο, με τους αγαπημένους του Beatles επίσης να πρωταγωνιστούν στη βραδιά.
 
Ο Βασίλης το βράδυ της Πέμπτης, είπε πολλά τελευταία, για την βραδιά, τραγούδια, μιας και το κοινό δεν τον άφηνε να κατέβει από τη σκηνή, αποδεικνύοντας για πολλοστή φορά,  ότι η πορεία του στον χρόνο κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν και συνεχίζει να είναι.
 
Και επειδή όσα τελευταία τραγούδια και να είπε, δεν μας έφτασαν… εμείς θα πούμε απλά, εις το επανειδείν.Ν.Β.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.