Nuevo Tango και Θρακιωτικα στη συναυλια της Ζωης Τηγανουρια και του Μιχαλη Σουρβινου

Μάγεψαν το κοινό της Κομοτηνής στη συναυλία τους στο πλαίσιο των Ελευθερίων

Με ένα πρόγραμμα βασισμένο στο Nuevo Tango της Αργεντινής, που έκλεισε όμως, αναπόφευκτα, και με μερικά θρακιώτικα. Μάγεψαν η Ζωή Τηγανούρια και ο Μιχάλης Σουρβίνος όσους βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 11 Μαΐου στο ΡΕΞ, για να παρακολουθήσουν την συναυλία που πραγματοποίησαν στο πλαίσιο των Ελευθερίων Κομοτηνής.

Οι δύο διακεκριμένοι σολίστες η ζωή Τηγανούρια με το ακορντεόν της και ο Μιχάλης Σουρβίνος με την κιθάρα του, ένωσαν τους ήχους τους σε μια συνάντηση, σύμφωνα με την κ. Τηγανούρια, που πήρε χρόνια αλλά τελικά πραγματοποιήθηκε.

Το πρόγραμμα του Nuevo Tango της Αργεντινής, τίμησε τα 100 χρόνια από τη γέννηση του συνθέτη Astor Piazzolla, μαζί με μουσικές μεγάλων συνθετών από Ευρώπη και Αμερική, όπως ο Νίκος Σκαλκώτας, ο Dmitri Shostakovich, οPetru Guelfucci, ο John Williams,  ο IsaakAlbeniz, ο ArielRamirez, ο Mariano Mores, ο Carlos Gardel και ο Richard Galliano, μαζί με δικές τους συνθέσεις.

Τους δύο μουσικούς συνόδευε ο Στέλιος Γενεράλης στα κρουστά, ενώ η συναυλία έκλεισε με την κ. Τηγανούρια, που δεν ξεχνά ποτέ την καταγωγή της, να αποδίδει θρακιώτικα τραγούδια, όπως μόνο αυτή ξέρει.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.