Μιχαλης “Stavento”, Mehmet Erdem, Kolpa και η Τζωρτζινα Αλεξακη στη μουσικη σκηνη του Φεστιβαλ Κερασιου

Διήμερης διάρκειας αλλά με εμπλουτισμένο πρόγραμμα επιστρέφει η διοργάνωση του Δήμου Ιάσμου

Περιορισμένης διάρκειας αλλά πλουσιότερο σε δράσεις και εκδηλώσεις θα είναι το φετινό Φεστιβάλ Κερασιού του Δήμου Ιάσμου που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 4 και 5 Ιουνίου, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν.

Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης 11 Μαΐου στο «Ράδιο Παρατηρητής 94fm» ο κ. Μουμίν ανέφερε πως η φετινή διοργάνωση θα εμπεριέχει ολοήμερες εκδηλώσεις, ωστόσο κρίθηκε απαραίτητος ο χρονικός περιορισμός σε δύο αντί τριών ημερών, καθότι οι προγενέστερες εκδηλώσεις έδειξαν πως δεν υπήρχε η ανάλογη συμμετοχή από τον κόσμο στη πρώτη ημέρα.

Έτσι σε διάστημα δύο πλέον ημερών, το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Ιουνίου, το Φεστιβάλ Κερασιού θα ανοίξει τις «πόρτες» του, με εκδηλώσεις που θα ξεκινούν το πρωί και θα ολοκληρώνονται τα μεσάνυχτα.

Όπως εξήγησε ο Δήμαρχος Ιάσμου «το Φεστιβάλ θα έχει ως κέντρο το κεράσι με διάφορες και ποικίλες δράσεις, ενώ στο μουσικό σκέλος αυτού αναμένεται να υπάρχουν συμμετοχές τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Τουρκία.

Μάλιστα ο ίδιος ανακοίνωσε πως στην μουσική σκηνή του Φεστιβάλ αναμένεται να φιλοξενηθούν το Σάββατο, ο Μιχάλης Κουϊνέλης, γνωστός και ως “Stavento”, ενώ θα υπάρξουν και παραδοσιακά τοπικά σχήματα. Την Κυριακή θα εμφανιστούν ο δημοφιλής τραγουδιστής Mehmet Erdem και το συγκρότημα “Kolpa”, καθώς και η Κρητικιά τραγουδίστρια Τζωρτζίνα Αλεξάκη.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης αναμένεται να υπάρχουν επίσης ενημερωτικές δράσεις, προβολές αλλά και θεατρικές παραστάσεις.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.