«Με τα ματια κλειστα» τραγουδησε για το κοινο της Κομοτηνης η Ματουλα Ζαμανη

Το Σάββατο από την σκηνή του «Οχτώ»

Η «μπανιστηρτζού» που επισκέφτηκε για μία ακόμη φορά την πόλη μας, μετά την μεγάλη επιτυχία της συναυλίας στο πλευρό του Θανάση Παπακωνσταντίνου πριν λίγους μήνες, έκανε την υπέρβαση και για πρώτη φορά «έκλεισε τα μάτια της».
 
Πρόκειται φυσικά για τη Ματούλα Ζαμάνη,  η οποία φιλοξενήθηκε το Σάββατο που μας πέρασε στο cafe-bar «Οχτώ». Μία δημοτική φωνή που δεν έχει όριο, αφού καθώς φαίνεται δεν υπάρχει κλίμακα που να μην μπορεί να πατήσει, παρέα με έξι εξαιρετικούς μουσικούς, με τον ήχο της γκάιντας και του κοντραμπάσο να ξεχωρίζουν, κατάφεραν να ξεσηκώσουν ένα ακροατήριο μεγαλύτερων κυρίως ηλικιών.
 
Απολαύσαμε τις αισθήσεις στις οποίες «εγκαταλείφθηκε» η ακοή μας στην ενότητα με τα ερωτικά κομμάτια, όπου ο παλμός της ένωσης των οργάνων ήταν τόσο έντονος που γέννησε χρώματα στη σκέψη μας. Στα χρώματα αυτά ήρθε να πετάξει πιτσιλιές η Ματούλα, ντύνοντας μερικά από τα επόμενα κομμάτια με το χιουμοριστικό στιλ της και κάνοντας φυσικά τη γνωστή επίκληση στη Lady Gaga.
 
Από Lady Gaga λοιπόν μέχρι Γιώργο Νταλάρα, η Ματούλα Ζαμάνη ταίριαξε τη φωνή της, βγάζοντας όμως μια ακόμη πιο ευαίσθητη νότα της, που μέχρι σήμερα δεν είχαμε γνωρίσει, τραγουδώντας για πρώτη φορά «Με τα μάτια κλειστά» της Γιώτας Νέγκα, στο τέλος της συναυλίας.
 
Ας ελπίσουμε πως αυτό δεν σήμαινε ότι δεν κοίταξε πίσω φεύγοντας κι επομένως δεν θα επιστρέψει στην πόλη μας, τα λεγόμενά της άλλωστε φανέρωναν ακριβώς το αντίθετο…

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.