Μακρινοι φιλοι απο ολον τον κοσμο γλεντησαν στον 2ο Ετησιο Χορο Ανατολικορωμυλιωτων Κομοτηνης

Μία πετυχημένη βραδιά που ξεπέρασε τις προσδοκίες όλων φιλοξένησε το “Chris and Eve”

Ο 2ος ετήσιος χορός του πολιτιστικού συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών τα είχε όλα. Χαμόγελα, καλή διάθεση, ζωντανό παλμό μα πάνω από όλα δεκάδες μακρινούς φίλους του συλλόγου που ταξίδεψαν πολλά χιλιόμετρα, γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα του ξενοδοχείου “Chris and Eve”.
 

Το μουσικοχορευτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεπέρασε κάθε προσδοκία συγκεντρώνοντας σημαντικές συμμετοχές που διατήρησαν το κέφι στα ύψη. Το παραδοσιακό συγκρότημα  Εβρίτικη Ζυγιά, πλαισιωμένο από δύο καταξιωμένους μουσικούς, τον Νίκο Μπόζογλου στο ακορντεόν και τον Γιάννη Μαύρο στο κλαρίνο έδωσε τον ρυθμό με τον κύκλο του χορού να μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο έως αργά το βράδυ με παραδοσιακούς ρυθμούς και μελωδίες όχι μόνο από τη Θράκη αλλά όλη την Ελλάδα. 

Αθανάσιος Καρακασίδης «Όλα τα μέλη του συλλόγου αγαπούν την παράδοση και τον εθελοντισμό» 

«Όλα τα μέλη του συλλόγου αγαπούν την παράδοση και τον εθελοντισμό και δεν σταματούν ποτέ τις δράσεις τους», όπως εξήγησε με αφορμή τον χορό ο πρόεδρος, κ. Αθανάσιος Καρακασίδης. Πρόσφατα οι Ανατολικορωμυλιώτες συμμετείχαν στο Santa Run, μία φιλανθρωπική δράση με σκοπό την ενίσχυση ευπαθών συμπολιτών μας ενώ στις 20 Δεκεμβρίου θα διοργανωθεί φιλανθρωπικό μπαζάρ στο Kosmopolis για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
 

Θα ακολουθήσει η αναβίωση του εθίμου καμήλες και ντιβιτζήδες, το οποίο είναι ενταγμένο στις εκδηλώσεις του Δήμου Κομοτηνής, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 το πρωί στην πλατεία Ειρήνης. Ωστόσο καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς υπάρχει χορευτικό τμήμα για ενήλικες και παιδιά, καθώς και τμήμα τραγουδιού τα οποία παρουσιάζονται σε παραστάσεις και εκδηλώσεις του συλλόγου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.