«Μαγεψε» το κοινο ο Κωνσταντινος Τσαχουριδης στο χωρο του Τουριστικου Περιπτερου Ιμερου

Απαραίτητη η ανάπτυξη της παραλίας

Μια μοναδική βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρέθηκαν στην παραλία του Ιμέρου το βράδυ της Παρασκευής 5 Ιουλίου, για να απολαύσουν τον Κωνσταντίνο Τσαχουρίδη μαζί με το μουσικό σχήμα «Τα 10 μπουζούκια της Δόμνας» και τη Μαίρη Δούτση.

Στην παραλία που μόλις είχε καθαριστεί, η Περιφέρεια ΑΜΘ-Περιφερειακή Ενότητα Ροδόπης και ο Δήμος Μαρωνείας – Σαπών έδωσε τη δυνατότητα στο κοινό να απολαύσει αυτό το μοναδικό θέαμα, με τον ίδιο τον κ. Τσαχουρίδη να επισημαίνει την ομορφιά της περιοχής και την ανάγκη αυτή να αναδειχθεί.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης κ. Μανώλης Ταπατζάς ευχαρίστησε όλους όσους αγκάλιασαν αυτή την πρώτη διοργάνωση για το καλοκαίρι της ΠΕ Ροδόπης, που έγινε με την αμέριστη βοήθεια του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών και του δημάρχου κ. Απόστολου Ιωάννου.

Παράλληλα απεύθυνε τις ευχαριστίες του προς τον Περιφερειάρχη κ. Χριστόδουλο Τοψίδη  για την στήριξη του στις δράσεις της ΠΕ Ροδόπης και για την προσπάθεια του για να αναδειχθεί όλο το παραλιακό μέτωπο της περιοχής, καθώς και τον Στρατό, την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και τον Ερυθρό Σταυρό για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Σημείωσε δε πως μετά από αυτή την επιτυχημένη πρώτη εκδήλωση δεν επαναπαύονται, αλλά έχουν καταγράψει τις οποίες παραβλέψεις και ελλείψεις, στην πρώτη αυτή διοργάνωση στην παραλία Ιμέρου, ώστε να γίνουν καλύτεροι την επόμενη φορά.

Από την πλευρά του ο κ. Ιωάννου παρατήρησε με ικανοποίηση πως ο κόσμος αγκάλιασε την πρώτη τους προσπάθεια να δώσουν ξανά ζωή στην παραλία του Ιμέρου, και αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη επιβράβευση τους.

Αυτό άλλωστε, επισήμανε, είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας και της συλλογικότητας.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.