«Μαγεψε» τα παιδια ο Δημητρης Μπασλαμ

Κατά την παρουσίαση του βιβλίου του «Ο Μάγος» στην Κομοτηνή

Ξόρκια για κάθε περίπτωση, κάθε φόβο και κάθε μοναξιά, έχει ο «Μάγος» του Δημήτρη Μπασλάμ, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά για να «ξεφύγουν» από τις πιέσεις των γονέων.

Το νέο βιβλίο του συγγραφέα παρουσιάστηκε το πρωί του Σαββάτου 18 Μαρτίου στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής, σε συνεργασία με το Βιβλιοπωλείο Book Stop και τις Εκδόσεις Επόμενος Σταθμός, με πολλά παιδιά της πόλης μας να δίνουν το παρών, μαζί με τους γονείς τους, με τον ίδιο να συνοδεύει με την κιθάρα του την παρουσίαση, με μουσική από τα προηγούμενά του παραμύθια, όπως τον Αγησίλαγο, τον Γαργαληστή, τη Θυμωμένη Μπετονιέρα και άλλα.

Ο Μάγος, τόνισε, είναι ένα βιβλίο για τα προβλήματα, τα άγχη και τις πιέσεις των γονέων, και τα «ξόρκια» που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά για να ξεφύγουν από αυτά.

Η ανταπόκριση του κοινού είναι πολύ θετική στις ιστορίες του, σημείωσε, τόσο από τα παιδιά, όσο και από τους γονείς. Άλλωστε και ο ίδιος, ιδιαίτερα στις παραστάσεις του, επιθυμεί να απευθύνεται όχι μόνο στα παιδιά, αλλά και όλη την οικογένεια.

Τα βιβλία του βέβαια έχουν και ένα αυτοβιογραφικό κομμάτι, για αυτό και πιστεύει πως αφορούν σε ένα επίπεδο και τους γονείς.

Υποσχέθηκε δε να συνεχίσει σε αυτή την κατεύθυνση, και να επιστρέψει σύντομα με ακόμα ένα βιβλίο του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.