«Κυκλους» κανει το μυαλο μου

Μια αξέχαστη μουσική βραδιά έζησαν όλοι όσοι την Τρίτη 27 Οκτωβρίου επέλεξαν για την διασκέδασή του τον «Κύκλο», το γνωστό ρακάδικο της πόλης μας.
 
O Ste και ο Νοrthical βρέθηκαν για τρίτη φορά στον Κύκλο για ένα μοναδικό reggae -rap-a-dub party , με μουσικές που παίζουν ως selectors αλλά και ως παραγωγοί και mc's των «Κακό Συναπάντημα». H μπάντα άλλωστε έχει διευρύνει τη μουσική της σε όλη την Ελλάδα με κομμάτια όπως «Μπανανιά», «Μ/Αφεντικό», «Sun», «Απαγορεύεσαι»  και πολλά άλλα.
 
Ο «Κύκλος» μετρά ήδη εννέα χρόνια παρουσίας στη νυχτερινή ζωή της πόλης, ενώ από το 2012 βρίσκεται στην ιδιοκτησία του κ. Γιώργου Μαυρόπουλου. Για όσους τον έχουν επισκεφθεί θα ξέρουν ότι πρόκειται για έναν φιλόξενο χώρο, που προσφέρει όμορφες στιγμές σε κάθε παρέα που θέλει να συζητήσει και να διασκεδάσει με ελληνική, έντεχνη, ροκ, ρεμπέτικη μουσική αλλά και εναλλακτικά ακούσματα όπως reggae και Hıp hop.
 
Κάθε Παρασκευή άλλωστε ο «Κύκλος» προσφέρει live ρεμπέτικη έντεχνη μουσική ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα φιλοξενεί στη σκηνή του και γνωστά συγκροτήματα της εγχώριας μουσικής σκηνής, τα οποία κάθε φορά «συνοδεύει» με τα πιο ιδιαίτερα οινόμελα και ρακόμελα που μπορεί κανείς να βρει στην Κομοτηνή!
 
Από τις έξι το βράδυ και έπειτα ο «Κύκλος» αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να πιούν το ποτό τους σε έναν χώρο, που τους κάνει να νοιώθει σαν το σπίτι τους!
 
Info:
Ο «Κύκλος» βρίσκεται επί της οδού Στίλπωνος Κυριακίδη 9
Ώρες Λειτουργίας: 6 έως όσο πάει
Facebook: Ρακάδικο «Κύκλος»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.