Koupi Water Sports: Πρωτοτυπη «θαλασσινη» δραση για παιδια

Το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουλίου στο Φανάρι

Γράφαμε χθες για τη φιλοδοξία του Koupi Water Sports να φέρει κοντά στην θάλασσα και στα θαλάσσια αθλήματα τα παιδιά.

Η φιλοδοξία αυτή παίρνει σάρκα και οστά στο Φανάρι ήδη από αυτό το Σάββατο (10/6) και την  Κυριακή (11/6) από τις 10:30 έως τις 12:30 οπότε και οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν θαλάσσια αθλήματα, να ενημερωθούν για την ασφαλή χρήση αυτών και τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνουμε στην θάλασσα.

Παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και  δύο επιπλέον δια-δραστικές ενημερώσεις με θέμα «Προσανατολισμό» και «Ανακύκλωση».

Πώς θα λειτουργήσει

Θα δημιουργηθούν 4 παράλληλα θεματικά εργαστήρια.

  1. Παρουσίαση θαλασσίων μέσων και αθλημάτων
  2. Δοκιμή των θαλασσίων μέσων
  3. Παιχνίδι Προσανατολισμού
  4. Ενημέρωση για την Ανακύκλωση

Θα δημιουργηθούν πολύ μικρές ομάδες όπου τα παιδιά θα περνάνε κυκλικά από όλα τα θεματικά εργαστήρια.

Γονείς / Κηδεμόνες

Οι γονείς θα πρέπει να συμπληρώσουν υπεύθυνη δήλωση για την συμμετοχή του παιδιού τους στην εκδήλωση και να είναι παρόντες στο χώρο της εκδήλωσης. (Υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εκδήλωση από το «Beach Bar West Side» το οποίο θα προσφέρει έκπτωση στους συμμετέχοντες)

Δήλωση Συμμετοχής

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο email [email protected] με το ονοματεπώνυμο του γονέα, ηλικία και ονοματεπώνυμο του παιδιού  καθώς και την ημέρα που επιθυμεί να συμμετέχει.

Κόστος Συμμετοχής

Κόστος συμμετοχής 5ευρώ

Συμμετέχουν Εθελοντικά: Μαρίνα Μολλά Εκπαιδευτικός, Θεοδοσία Δραγουμάνη Περιβαλλοντολόγος και Ελευθερία Ζαβιτσάνου Ναυαγοσώστρια

Τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους μαγιό, κοντομάνικο (ιδανικά UV protect), καπέλο, αντηλιακό και πετσέτα ενώ θα τους προσφερθεί νερό και κρύο ρόφημα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.