Κομοτηνη – Θεσσαλονικη για το Van Gogh Alive The Experience

Από το Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο και το Δημοκρίτειο Travel την Κυριακή 13 Ιανουαρίου

Το Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Travel σας πάει στο Van Gogh Alive The Experience, που παρουσιάζεται στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο περιπτερο 12 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019!
 
Η μεγαλειώδης έκθεση που μάγεψε περισσότερους από 200.000 θεατές στην Αθήνα και περισσότερους από 10.000.000 θεατές σ’ όλο τον κόσμο, εκστασιάζει και το ελληνικό κοινό, στη Θεσσαλονίκη! Όχι με τον συνήθη, αλλά μ’ έναν νέο, επαναστατικό τρόπο, που παρουσιάζοντας το συνολικό έργο του Van Gogh, αφηγείται ταυτόχρονα την δική του ιστορία, διεισδύει στα συναισθήματα και τις σκέψεις του και περιγράφει το περιβάλλον μέσα στο οποίο μεγαλούργησε.
Σε μία live συμφωνία φωτισμού, χρωμάτων, ήχων και μουσικής, που οργάνωσε η Grande Exhibitions με την Λάβρυς.
 
Μέσω του SENSORY4™, ενός μοναδικού συστήματος που ενσωματώνει 40 προβολείς υψηλής ευκρίνειας, γραφικά πολλαπλών καναλιών και ήχο surround, δομώντας έτσι ένα από τα συναρπαστικότερα περιβάλλοντα πολλαπλών προβολών στον κόσμο. Που γεμίζοντας τον χώρο (τοίχους, πατώματα) με γιγαντιαίες οθόνες ζωντανεύει τα αριστουργήματα του Βίνσεντ Βαν Γκογκ, αναδεικνύοντας της αποχρώσεις και τις λεπτομέρειες, αποκαλύπτοντας την έμπνευση και την τεχνοτροπία τους, ενώ βυθίζουν ακαριαία τον θεατή μέσα στο σύμπαν του.
 
Σε μία καθηλωτική ατμόσφαιρα ρέουσων εικόνων, σ’ ένα ιδιότυπο, πανέμορφο και άκρως εντυπωσιακό «πλανητάριο», σε μία πνευματική γλυκιά και πλούσια εμπειρία, που ενσωματώνει τον επισκέπτη, διεγείροντας και θρέφοντας όλες τις αισθήσεις του. Σε μία καθολική και διασφαλισμένη εις βάθος επικοινωνία του θεατή με το έργο, αλλά και τον δημιουργό.
 
Info
Γενική Είσοδος: 33 ευρώ (μεταφορά και εισιτήριο εισόδου)
Φοιτητές / Μαθητές / Άνεργοι / Άνω των 65 ετών: 31 ευρώ (μεταφορά και εισιτήριο εισόδου).

Πληροφορίες- δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 2531084040

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.