Κλειστοι το απογευμα του Σαββατου κεντρικοι δρομοι της πολης για την καρναβαλικη παρελαση

Την κατανόηση των οδηγών ζητά η ΔΚΕΠΠΑΚ

Την κατανόηση των οδηγών για το απόγευμα του Σαββάτου ζητά η ΔΚΕΠΠΑΚ, αναφερόμενη στην καρναβαλική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί. Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της παρέλασης, θα κλείσουν οι δρόμοι που θα σχετίζονται με το γεγονός, για την ασφάλεια των καρναβαλιστών και του κοινού που θα την παρακολουθήσει, γι’ αυτό παρακαλούνται για εκείνες τις ώρες οι οδηγοί, να δείξουν υπομονή και να ακολουθούν πιστά τις οδηγίες για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας που θα δίνει το προσωπικό του Τμήματος Τροχαίας Κομοτηνής.

Η παρέλαση αναμένεται να ξεκινήσει στις 7.00 το απόγευμα του Σαββάτου, μπροστά από την Τσανάκλειο και μέσω των οδών Δημοκρίτου και Ορφέως, θα καταλήξει στην πλατεία Ειρήνης, για το μεγαλύτερο αποκριάτικο party της πόλης, με επικεφαλής τον πιο διασκεδαστικό σύλλογο της πόλης τους Trel@cademy. Στην παρέλαση αναμένεται να συμμετέχουν 30 περίπου καρναβαλικές ομάδες από την πόλη, την περιφέρεια και το εξωτερικό.
Σημειώνεται, ότι την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, στις 11 το πρωί στα γραφεία της ΔΚΕΠΠΑΚ, θα γίνει η κλήρωση για τη σειρά των ομάδων που θα μετέχουν στην καρναβαλική παρέλαση.

Να θυμίσουμε, ότι το καρναβαλικό τριήμερο που διοργανώνει η ΔΚΕΠΠΑΚ ξεκινά δύο μέρες νωρίτερα και συγκεκριμένα την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου από τις 18.00 στην πλατεία Ειρήνης, για την παραδοσιακή εκδήλωση για την ημέρα, με δωρεάν σουβλάκια και κρασί και χορό, μαζί με το συγκρότημα «Λαλητάδες της Ροδόπης».

Θα ακολουθήσει την επομένη, Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου, από τις 20.30 και πάλι στην πλατεία Ειρήνης, το παραδοσιακό θρακιώτικο καρναβάλι, με την εκδήλωση που οργανώνει ο Σύλλογος Εβριτών Ροδόπης. Με περιπαικτική διάθεση στήνεται το γλέντι γύρω από μία φωτιά και ξεκινά και ο χορός με το συγκρότημα «Εβρίτικη Ζυγιά».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.