Jazz βραδιες στο Μαρμελαδα Wine Bar (+Video) (+Gallery)

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν οι Thursday Live & dj sessions που θα μας κρατήσουν συντροφιά όλο το χειμώνα

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου οι Thursday Live & dj sessions στο Μαρμελάδα Wine Bar, με ένα μοναδικό ταξίδι στην jazz μουσική από ένα από τα καλύτερα κουαρτέτα στο είδος του.

Το τζαζ κουαρτέτο, αποτελούμενο από τρία εκ των σημαντικότερων ονομάτων του είδους στη χώρα μας, τους Λάκη Τζίμκα στο ηλεκτρικό μπάσο, Μάκη Στεφανίδη στην ηλεκτρική κιθάρα, Νίκο Βαριαμίδη στα τύμπανα και Γεωργία Παπαδοπούλου στη φωνή, έδωσε μια διαφορετική νότα στη βραδιά κινούμενο στο χώρο της modal και contemporary jazz.

Το σχήμα, που έχει στο ενεργητικό του πολλές εμφανίσεις σε κλαμπς και φεστιβάλ (Mylos, Sani Jazz 2006,) αλλά και συνεργασίες με σημαντικούς μουσικούς όπως Chuck Manning και Sheila Jordan, μάγεψε το κοινό, το οποίο έδειξε τις γνώσεις και την εκτίμησή του για τη μουσική, και συμμετέχοντας σε αυτή τη βραδιά.

Αξίζει να σημειώσουμε πως αυτή είναι μόνο η πρώτη από πολλές βραδιές Πέμπτης που το Μαρμελάδα Wine Bar θα μας κρατά συντροφιά, για όλο το χειμώνα, με ξεχωριστές και μοναδικές επιλογές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.