Ιταλικη βραδια στο La Corte

Η συνήθεια που έγινε γευστική λατρεία με την υπογραφή του Νίκου Κεσούρη

Η συνήθεια που έγινε λατρεία, η Ιταλική βραδιά και ο σεφ που «κέρδισε» με τις γευστικές του δημιουργίες τους λάτρεις της ιταλικής κουζίνας ο Νίκος Κεσούρης, επιστρέφουν και αυτήν την Τετάρτη στο La Corte.

Και αν οι μακαρονάδες και η λαχταριστή πίτσα είναι συνώνυμα της ιταλικής κουζίνας, ο σεφ του Botrini’s Restaurant από την Αθήνα, δημιούργησε ένα πλούσιο μενού που τα έχει όλα.

Ξεκινώντας από την «κλασική» και αγαπημένη σαλάτα Ceasar’s, με τραγανό μπέικον και κοτόπουλο ή εναλλακτικά την ομώνυμη του καταστήματος σαλάτα La Corte με φρέσκια σάλτσα ντομάτας, μοτσαρέλα, προσούτο και baby ρόκα.

Η «βασίλισσα» πίτσα Μαργαρίτα με σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, μοτσαρέλα και βασιλικό και τρεις διαφορετικές επιλογές ζυμαρικών για την ικανοποίηση κάθε ουρανίσκου.

Πάστα Παπαρδέλες με μανιτάρια και κοτόπουλο, Cacio e pepe με παρμεζάνα και φρέσκο πιπέρι, ή εναλλακτικά ριγκατόνι με πέστο από φιστίκι Αιγίνης και ρικότα σερβίρονται αποκλειστικά στο La Corte το βράδυ της Τετάρτης, 22 Ιουνίου.

Συνοδεύονται από εκλεκτά αρώματα και γεύσεις από την πλούσια κάβα, ελληνικών και ξένων ετικετών του La Corte αλλά και τις προτάσεις του Chef De Bar Γιάννη Σιύτα.

Μια αυθεντική και νόστιμη βόλτα στα γευστικά «αξιοθέτα» της Ιταλίας, μόνο στο La Corte.

Info:

  • Ιταλική βραδιά by Νίκος Κεσούρης στο La Corte
  • Τετάρτη 22 Ιουνίου
  • Ώρα προσέλευσης: 20: 30 RSVP:  6932612101

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.