Η παρασταση «Μια Ζωη. Η μαρτυρια δυο παιδιων» ξανασυστηθηκε στο κοινο της Κομοτηνης

Ιωακείμ Ιωακειμίδης και Ελένη Αβραμιώτη απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού

Στο κοινό της Κομοτηνής επανασυστήθηκε η παράσταση «Μια Ζωή. Η μαρτυρία δύο παιδιών». Λέμε επανασυστήθηκε, διότι στην πρώτη της μορφή, η παράσταση είχε ανέβει στην πόλη μας και το 2019.

Επί διήμερο, στις 26 και 27 Ιανουαρίου στη σκηνή του Θρακικού Ωδείου Κομοτηνής, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα έργο που καταπιάνεται με δύσκολες και σκληρές περιστάσεις και έννοιες. Ωστόσο, μέσω της λυτρωτικής λειτουργίας του θέατρου, καταλήγει σε ένα ψυχωφελές αποτέλεσμα, εξ ου και οι Ιωακείμ Ιωακειμίδης και Ελένη Αβραμιώτη, που κρατούσαν τους ρόλους του έργου, απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα των θεατών, αποδεικνύοντας του λόγου το αληθές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν τις παραστάσεις της Κομοτηνής, το έργο είχε ανέβει και στην Αθήνα για 14 παραστάσεις, όπου και θα συνεχίσει να παίζεται από τα τέλη Φλεβάρη και έπειτα.

Να αναφερθεί επίσης ότι εκτός από τους Ελένη Αβραμιώτη και Ιωακείμ Ιωακειμίδη, στους ρόλους του έργου, στη δημιουργία της παράστασης συνέβαλαν επίσης ο Γιώργος Κελεσίδης, που έγραψε την πρωτότυπη μουσική, η Σταυρούλα Θωμαδάκη από το μετερίζι της βοηθού σκηνοθέτη, η Θεανώ Τσαλόγλου στα σκηνικά και στα κοστούμια, ο Κωνσταντίνος Κολάτσος, στον σχεδιασμό των προβολών και ο Μιχάλης Δανιήλ Βαμβακάς στον χειρισμό του φωτισμού, ενώ τέλος η διοργάνωση ήταν της  Art ‘n’ soul events. Το κείμενο και η σκηνοθεσία της παράστασης είναι του Ιωακείμ Ιωακειμίδη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.