«Η Λασπη» του Χρηστου Αρμαντο Γκεζου παρουσιαζεται στην Κομοτηνη

Το πρώτο μυθιστόρημα του βραβευμένου με Κρατικό Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου συγγραφέα - Την Πέμπτη 31 Μαρτίου στο Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο

Το πρώτο μυθιστόρημα του Χρήστου Αρμάντο Γκέζου, με τίτλο «Η Λάσπη» παρουσιάζουν αυτή την Πέμπτη, 31 Μαρτίου, στις 7 το απόγευμα το Δημοκρίτειο Βιβλιοχαρτοπωλείο και οι εκδόσεις «Μελάνι».
 
Η παρουσίαση θα λάβει χώρα στον χώρο του βιβλιοπωλείου, ενώ για το βιβλίο πέραν του συγγραφέα θα μιλήσει η επίσης συγγραφέας συμπολίτισσά μας Φωτεινή Ναούμ. Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η αρχαιολόγος μουσειολόγος Νάγια Δαλακούρα.
 
Ο Χρήστος Αρμάντο Γκέζος γεννήθηκε στη Χειμάρρα της Βορείου Ηπείρου το 1988 και είναι απόφοιτος της σχολής Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών του ΕΜΠ. Έργα του έχουν διακριθεί σε διαγωνισμούς κι έχουν δημοσιευθεί σε βιβλία, στον τύπο και το διαδίκτυο. Για την ποιητική του συλλογή «Ανεκπλή-ρωτοι φόβοι» που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «Πολύτροπον» έλαβε το Κρατικό Βραβείο Πρωτοεμφανιζόμενου Συγγραφέα το 2013.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του μυθιστορήματος…

Ο 28χρονος Αλέξανδρος, ή Σάντο, επιστρέφει στην Αθήνα έπειτα από έναν χρόνο στο εξωτερικό αποφασισμένος να αυτοκτονήσει. Καθώς προσπαθεί να υλοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του σχεδίου του, περιπλανάται στους δρόμους της πόλης παραπαίοντας αδιάκοπα ανάμεσα στο παρελθόν και το αποπνικτικό παρόν, αναμετράται με τις προσωπικές του αδυναμίες και το σκληρό ανθρωπογενές περιβάλλον, παλεύοντας με τους ασθματικούς του μονόλογους να ορίσει τη θέση του στον κόσμο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.