Η ερωτικη Νατασα Θεοδωριδου στην Ξανθη

Στις 24 Σεπτεμβρίου στο γήπεδο του ΑΟΞ με ελεύθερη είσοδο

Συναυλία με τη Νατάσα Θεοδωρίδου και τον Γιώργο Κακοσαίο, διοργανώνει η Π.Ε. Ξάνθης, στο πλαίσιο του φετινού φεστιβάλ Via Egnatia.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αθλητικό Κέντρο ΑΟΞ την Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, στις 21:00.

Η παρακολούθηση της συναυλίας είναι ελεύθερη για το κοινό, ωστόσο προϋποθέτει ηλεκτρονική κράτηση θέσης στον σύνδεσμο https://booking.open1.eu/pamth-xanthi-fest . Η πλατφόρμα ηλεκτρονικών κρατήσεων ενεργοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου.

Με την είσοδό σας στην εφαρμογή, συμπληρώνετε τα στοιχεία που σας ζητούνται και με την ολοκλήρωση της κράτησης λαμβάνετε επιβεβαιωτικό mail το οποίο επιδεικνύεται –τυπωμένο ή στο κινητό σας – κατά την προσέλευσή σας.

Η κράτηση θέσης δίνει την άνεση της ασφαλούς και βέβαιης κράτησης, ωστόσο, λόγω των περιορισμένων θέσεων που διατίθενται παρακαλούμε όσους προβούν σε κράτηση και για διαφόρους λόγους δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν, να ακυρώσουν την κράτηση Η ακύρωσή της γίνεται μέσω του e-mail που αποστέλλεται κατά την ολοκλήρωση της κράτησης.

Κατά την προσέλευση-παράσταση-αποχώρηση θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά τον χρόνο πραγματοποίησής της και για τον λόγο αυτό παρακαλούνται όσοι κάνουν κράτηση να βρίσκονται στο χώρο διεξαγωγής τουλάχιστον μία (1) ώρα πριν την έναρξη. Για τον ίδιο λόγο η διάθεση των θέσεων θα γίνεται σταδιακά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.