«Η Χιονατη & οι 7 Νανοι» ερχονται την Κυριακη στην Κομοτηνη

Οι ήρωες του αγαπημένου παραμυθιού ζωντανεύουν στην σκηνή του Ιδρύματος Παπανικολάου από την Παιδική Σκηνή Ροντίδη

Η Παιδική Σκηνή Ροντίδη παρουσιάζει, το αγαπημένο παραμύθι των παιδιών, «Η Χιονάτη & οι 7 Νάνοι» σε θεατρική διασκευή, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στο Αμφιθέατρο Ιδρύματος Παπανικολάου.

Μέσα από μαγικά εφέ, και live τραγούδια, ο μικρός θεατής διασκεδάζει με τους ήρωες του παραμυθιού, συμμετέχοντας μαζί τους, στη δράση της παράστασης επί σκηνής.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι κ.κ. Δέσποινα Τσαχουρίδου, Χριστίνα Ντούκα, Άσπα Μπατατόλη, Μαριλένα Παπαποστόλου, Λαμπρινός Καμπούρης, Αγλαϊα Πρασίνη και Σάββας Τραπεζάνογλου, ενώ η διασκευή – σκηνοθεσία είναι των Σωτηρία Αϊβαζίδη και Χριστίνα Ντούκα. 

Λίγα λόγια για την παιδική σκηνή Ροντίδη 

Η Παιδική Σκηνή Ροντίδη ιδρύεται το 1979 στη Θεσσαλονίκη και μαζί της, ο πρώτος επαγγελματικός παιδικός θίασος της πόλης. Με πλήρη συνείδηση και αγάπη για το παιδικό θέατρο, ο Γιώργος Ροντίδης, γράφοντας, διασκευάζοντας και σκηνοθετώντας εδώ και 36 χρόνια έχει παρουσιάσει πάνω από εξήντα παιδικές παραστάσεις, που είχαν σκοπό να ψυχαγωγήσουν, να «ταξιδέψουν», αλλά και να διδάξουν τον μικρό θεατή. Η πορεία του θιάσου, δείχνει πως ο σκοπός αυτός, πέτυχε.

Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές από τις παραστάσεις της Παιδικής Σκηνής:

Πινόκιο, Οι Περιπέτειες Του Ντόναλντ Ντάκ, Ο Ξύλινος Πρίγκιπας, Η Πριγκίπισσα Και Το Λιοντάρι, Η Μάγια η Μέλισσα Και η Παρέα Της, Πίπη η Φακιδομύτη, Ρόζ Πάνθηρας, Το Όνειρο Της Αγάπης, Το Κορίτσι Του Δάσους, Παπουτσωμένος Γάτος, Η Κοκκινοσκουφίτσα, Η Αλίκη Στη Χώρα Των Θαυμάτων, Η Παναγία Των Παρισίων, Η Μικρή Γοργόνα, Μόγλης Το Παιδί Της Ζούγκλας, Η Πεντάμορφη Και Το Τέρας, Η Τρικυμία, Ο Μάγος Του Όζ, Η Βασίλισσα Του Χιονιού, Η Ωραία Κοιμωμένη, Η Χιονάτη Και Οι 7 Νάνοι, Η Σταχτοπούτα, Ο Μικρός Πρίγκιπας κ.α.
Τα τελευταία χρόνια οι παραστάσεις της Παιδικής Σκηνής Ροντίδη, περιοδεύουν όλο τον χρόνο, με ένα ή και δύο παιδικά θεατρικά έργα, σε ολόκληρη την Ελλάδα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Info:
Η Χιονάτη και οι 7 νάνοι
Κυριακή 8 Ιανουαρίου και ώρες 17:00 & 18:30
Στο Αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου
Γενική είσοδος 6€
 Κρατήσεις θέσεων  6944062928

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.