Η ανακοινωση της ΠΑΜ-Θ για την πλατφορμα κρατησης εισιτηριων στο Μεγαρο Μουσικης Κομοτηνης

Προαναγγέλλει αλλαγές για την βελτίωσή της

Aλλαγές στην ηλεκτρονική πλατφόρμα κράτησης εισιτηρίων για τις παραστάσεις που φιλοξενούνται στο Μέγαρο Μουσικής της Κομοτηνής προανήγγειλε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, μετά το πλήθος των αντιδράσεων που υπήρξαν στην περίπτωση της επικείμενης συναυλίας των Μάριου Φραγκούλη και Γιώργου Περρή.

Σε σημερινή της ανακοίνωση η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ευχαριστεί θερμά για την ανταπόκριση των συμπολιτών μας και για το ενδιαφέρον τους να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής, επισημαίνοντας ωστόσο πως «το μεγάλο αυτό ενδιαφέρον, εκφράστηκε έντονα και για την κορυφαία εκδήλωση του Χριστουγεννιάτικου προγράμματος του Μεγάρου, τη συναυλία “Be Our Guest” με τον Μάριο Φραγκούλη και τον Γιώργο Περρή, η οποία προσέλκυσε στην ηλεκτρονική πλατφόρμα κράτησης θέσεων πάνω από 6.000 μοναδικούς χρήστες συνολικά».

Όπως αναφέρεται «κατά το άνοιγμα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου στις 10:00, η ταυτόχρονη είσοδος 3.700 περίπου χρηστών οδήγησε σε άμεση εξάντληση των διαθέσιμων 650 θέσεων του Μεγάρου και σε αδυναμία ικανοποίησης όλων των ενδιαφερομένων» τονίζοντας πως «αυτό δυστυχώς δημιούργησε σε ορισμένους λανθασμένες εντυπώσεις».

Η Περιφέρεια ΑΜ-Θ επισημαίνει πως «η κράτηση θέσεων για τις εκδηλώσεις του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας είναι μια αυτοματοποιημένη και διαφανής διαδικασία» υπογραμμίζοντας ωστόσο πως μπορεί να βελτιωθεί ακόμα περισσότερο.

Για τον σκοπό αυτό αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα περαιτέρω αναβάθμιση του ηλεκτρονικού συστήματος, με ταυτόχρονη προσθήκη και επιπλέον υπηρεσιών, όπως για παράδειγμα η υποχρέωση ηλεκτρονικής ακύρωσης για την επαναδιάθεση των κενών θέσεων, η τήρηση λίστας αναμονής, η δυνατότητα επιλογής θέσεων κ.ά. 

«Σε κάθε περίπτωση είναι θετικό το γεγονός της μεγάλης αποδοχής των εκδηλώσεων του Μεγάρου Μουσικής Κομοτηνής από τους συμπολίτες μας. Για τη νέα περίοδο, το  πρόγραμμα εκδηλώσεων θα συνεχιστεί με τις ίδιες προδιαγραφές ποιότητας και με τη συμμετοχή τόσο τοπικών σχημάτων όσο και καλλιτεχνών πανελλήνιας εμβέλειας» καταλήγει η ανακοίνωση με ευχές για Καλές Γιορτές σε όλους.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.