Η Αλεξανδρουπολη συναντησε τον Σωκρατη Μαλαμα μετα απο τεσσερα χρονια

«Να 'μαστε πάλι εδώ ξανά»

Τέσσερα χρονιά μετά την κοινή εμφάνισή του με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου στο Θέατρο Αλτιναλμάζη, ο Σωκράτης Μάλαμας βρέθηκε και πάλι στο φιλόξενο θέατρο της Αλεξανδρούπολης.

Η Κομοτηνή έδωσε το παρόν, με το λεωφορείο της διοργάνωσης να γεμίζει με έτοιμους και ανυπόμονους ακροατές.

«Καλησπέρα σας αγαπητοί φίλοι»

Οι πόρτες άνοιξαν δίχως καθυστέρηση και όσο το φως του ήλιου σιγά σιγά υποχωρούσε, το θέατρο γέμιζε με γοργό και σταθερό ρυθμό.

Όταν πλέον σκοτείνιασε, ο Σωκράτης Μάλαμας κήρυξε την έναρξη της συναυλίας, καλωσορίζοντας το κατάμεστο θέατρο «με το κρασί στο αίμα» και στη σκηνή υποδεχτήκαμε μία διευρυμένη ομάδα μουσικών με νέες προσθήκες στο ρόστερ της, που πλαισίωσαν παλιούς και γνώριμους συνταξιδιώτες του καλλιτέχνη!

Μία ανανεωμένη μουσική ομάδα

Ο Δημήτρης Λάππας στο πόστο των εγχόρδων, ο Κλέων Αντωνίου υπεύθυνος για τον «ηλεκτρισμό» των ενορχηστρώσεων και ο Νίκος Μαγνήσαλης πάντοτε έτοιμος για κρούση συντροφιά με τον Γιάννη Μάλαμα στα τύμπανα, ενώ εκ δεξιών του Σωκράτη Μάλαμα, ως είθισται, ο Γιάννης Παπατριανταφύλλου στο κοντραμπάσο και ο Φώτης Σιώτας στο βιολί, αυτή τη φορά παρέα με τον νεοσύλλεκτο Καλογιάννη Βεράνη με το βιολί και την τρομπέτα του.

Ερμηνευτικά, στο πλάι του Σωκράτη Μάλαμα ακούσαμε την επί πέντε συναπτά έτη συνοδοιπόρο του και μοναδική γυναικεία παρουσία της ομάδας, Ιουλία Καραπατάκη, που μεταξύ αγαπημένων τραγουδιών, μας σύστησε και πάλι «Της μνήμης το μαχαίρι», ένα τραγούδι από την προσωπική της πορεία στον χώρο της δισκογραφίας, καθώς ο Πέτρος Μάλαμας έπαιρνε ανά τακτά χρονικά διαστήματα την σκυτάλη για να ερμηνεύσει Πέτρο Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου, αλλά και Νίκο Παπάζογλου.

Για μία ακόμη φορά, ο Φώτης Σιώτας με τη σειρά του χάρισε στο ακροατήριο μία ατμοσφαιρική ερμηνεία με το «Αερικό», ενώ τραγούδησε για «Ξεχασμένα Δάκρυα», ένα κομμάτι που ακούμε στον δεύτερο προσωπικό του δίσκο, ο οποίος μετρά μόλις 4 μήνες από την κυκλοφορία του.

Όλα στραβά γινήκανε και όλα είναι ωραία

Μία βραδιά γεμάτη αγαπημένες μουσικές και λόγια, πάντοτε με τον Σωκράτη Μάλαμα στο τιμόνι, με όρθιους και καθήμενους ακροατές να συμπράττουν με την γεμάτη όρεξη επί σκηνής μουσική παρέα και μ’ ένα φεγγάρι που σαν πιστός ακροατής έδωσε λίγη παραπάνω ομορφιά και μαγεία σε ένα από τα πρώτα και εναρκτήρια live της περιοχής για το φετινό θέρος, που μας έφερε ένα βήμα πιο κοντά στην πρότερη και προ κορωνοϊού κανονικότητα.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.