Γινανε ολοι παιδια στην Χριστουγεννιατικη γιορτη της “Let’s Dance”

Το καθιερωμένο ετήσιο ραντεβού της Σχολής Χορού αποτέλεσε και φέτος ευκαιρία γιορτής, χαράς και φυσικά χορού

Διττό στόχο και σκοπό είχε η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Σχολής Χορού “Let’s Dance” που έλαβε χώρα στο Κέντρο «Ποσειδώνιο» το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου.

Αφενός αποτέλεσε άλλη μια ευκαιρία χαράς, γιορτής και χορού για το σύνολο των μελών της Σχολής, πολλά εκ των οποίων έκαναν και το χορευτικό τους ντεμπούτο ενώπιον κοινού και αφετέρου αποτέλεσε την έναρξη των χορευτικών συναντήσεων για την φετινή χορευτική χρονιά, καθώς τους αμέσως επόμενους μήνες ακολουθούν και οι προγραμματισμένες αγωνιστικές υποχρεώσεις και συμμετοχές τους.

Μικρότερα και μεγαλύτερα μέλη της Σχολής χόρεψαν υπό τους ήχους του Dj Lagos, παρουσιάζοντας ένα μικρό μόλις δείγμα της έως τώρα δουλειάς και προετοιμασίας τους, ξεκινώντας από τα baby τμήματα, παιδιά ηλικίας 2 ετών και άνω, και συνεχίζοντας με τα τμήματα προσχολικής, δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου, με συμμετοχές και από τα τμήματα ενηλίκων, σε ένα παραμυθένιο υλικό που επιμελήθηκε το Bon Bon Presents και με Χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ που επιμελήθηκε η κ. Δήμητρα Βουλτσίδη.

Η άφιξη του Αη Βασίλη σηματοδότησε την έναρξη της παραδοσιακής ανταλλαγής δώρων μεταξύ των μελών της Σχολής. ανταλλαγή δώρων για να συνεχιστεί η γιορτή με χορό, χαμόγελα και ευχές για το νέο έτος που βρίσκεται προ των πυλών.

Όπως εξήγησε μιλώντας στον «ΠτΘ» η ιδιοκτήτρια της Σχολής και χορογράφος κ.Βενετία Λασκαρίδη, η συγκεκριμένη γιορτή, αποτελεί πάντα μια από τις αγαπημένες δράσεις της Σχολής μέσα στην χρονιά καθώς όπως υπογράμμισε «δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να συναναστρέφεσαι, ειδικά αυτές τις γιορτινές ημέρες με παιδιά, που σε βοηθούν να νοιώσεις και εσύ πιο πολύ παιδί μέσα σου».

Όπως τόνισε το νέος έτος επιφυλάσσει πολλά για τα μέλη της Σχολής, ενώ πέραν της καθιερωμένης ετήσιας παράστασης το Καλοκαίρι με την λήξη της χρονιάς, ετοιμάζεται και ένα μεγάλο event για τις απόκριες.

Τόσο η Χριστουγεννιάτικη γιορτή όσο και το σύνολο των όσων επίκεινται αποτελούν όπως εξήγησε η ίδια αποτέλεσμα συλλογικής δουλειάς όλων των δασκάλων της Σχολής, στην προκειμένη κυρίως των δασκάλων μοντέρνου χορού, μουσικοκινητικής και χιπ χοπ, στιγμιότυπα από την οποία μπορείτε να απολαύσετε μέσα από τις φωτογραφίες του Photo Star.

Κλείνοντας εκ μέρους όλων των μελών της “Let’s Dance” η ίδια ευχήθηκε το 2023 «Να κρατήσουμε την ψυχή μας καθαρή και την αγάπη μας δυνατή». «Καλά Χριστούγεννα μέσα από την καρδιά μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.