Επιτυχημενη η εκδηλωση για την Ανοια του Πολιτιστικου Συλλογου Ροδιτη

Ζωντανή συζήτηση με τους παρευρισκόμενους που μοιράστηκαν σκέψεις και εμπειρίες τους

Από επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση «Άνοια: Φροντίζοντας και συνοδεύοντας άτομα με Άνοια» που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδίτη στην αίθουσά του.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο κ. Κωνσταντίνος Πούρης και ο κ. Παναγιώτης Πασχαλίδης, ψυχολόγοι, που προσέφεραν πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες σχετικά με το θέμα της Άνοιας και του πώς μπορούμε να υποστηρίξουμε αυτούς που αγαπάμε που αντιμετωπίζουν αυτήν την πρόκληση.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν μεταξύ άλλων ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρώνειας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ροδόπης κ. Μανώλης Ταπατζάς και ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Νέας Γενιάς του Δήμου Κομοτηνής κ. Ιωάννης Κυριαζής.

Σε μήνυμά του ο σύλλογος εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στους ομιλητές καθώς και σε όλους παρευρισκόμενους που μοιράστηκαν τις σκέψεις και τις εμπειρίες τους, και συνεισέφεραν στην ενίσχυση της κοινότητας.

«Σας περιμένουμε και πάλι σε επόμενες εκδηλώσεις μας, και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να ενώνουμε δυνάμεις για την υποστήριξη και την κοινωνική συνοχή. Η παρουσία σας και η συμμετοχή σας σε αυτό το σημαντικό γεγονός ήταν πραγματικά συγκινητική και ενθαρρυντική» τονίζει ο Σύλλογος στο μήνυμά του.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.