Επισημη πρωτη για την Εστια Θεατρου και Ψυχης

Με τη λογοτεχνική performance «M-otherpoem: μόνο λόγος» από τον Βασίλη Αμανατίδη - Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στη Λέσχη Κομοτηναίων

Η «Εστία Θεάτρου και Ψυχής» στο πλαίσιο της έναρξης δραστηριοποίησής της στα πολιτιστικά πράγματα της Θράκης, γνωστοποίησε χθες την εναρκτήρια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις πόλεις της Κομοτηνής και της Αλεξανδρούπολης.
 
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου και ώρα 20:00 στη Λέσχη Κομοτηναίων και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 20:00 στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης, θα παρουσιαστεί λογοτεχνική performance του έργου του Βασίλη Αμανατίδη «M-otherpoem: μόνο λόγος».
 
Θα ακολουθήσει η παρουσίαση των δραστηριοτήτων της «Εστίας Θεάτρου και Ψυχής» από τη Γενική Διευθύντρια και Υπεύθυνη Προγραμματισμού και Σχεδιασμού Εκδηλώσεων κα Αρετή Ρασσά, Θεατρολόγο και Φιλόλογο, παρουσίαση του ποιητή, πεζογράφου, μεταφραστή και performer Βασίλη Αμανατίδη, συζήτηση με τον συγγραφέα για το έργο και το είδος της λογοτεχνικής performance, καθώς και μια ψυχαναλυτική προσέγγιση του έργου «M- otherpoem: μόνο λόγος» από τον Ψυχίατρο – Ψυχοθεραπευτή κ. Ηλία Ζιάκα. 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.