Επισημη πρεμιερα για «Το Μυστικο του Βασιλια» στο ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνης

Το έργο του Βασίλη Μαυρογεωργίου παρουσιάστηκε στο ευρύ κοινό το απόγευμα της Κυριακής

Αποκαλύφθηκε «Το Μυστικό του Βασιλιά» στο κοινό της Κομοτηνής το απόγευμα της Κυριακής 19 Νοεμβρίου, με την επίσημη πρεμιέρα του έργου του Βασίλη Μαυρογεωργίου «Το Μυστικό του Βασιλιά» στο ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, από τη Παιδική του Σκηνή.

Αυτή ήταν η πρώτη από τις τρεις παραστάσεις που θα δοθούν για το ευρύ κοινό, με τη δεύτερη να πραγματοποιείται στις 26 Νοεμβρίου και την τρίτη να λαμβάνει χώρα στις 10 Δεκεμβρίου, ενώ όλο το διάστημα πραγματοποιούνται πρωινές παραστάσεις για τα παιδιά των σχολείων του Δήμου.

Το έργο βασίζεται στο θεατρικό κείμενο του Βασίλη Μαυρογεωργίου, αναδεικνύοντας την ανάγκη για τη δημιουργικότητα, το παιχνίδι και τη χαρά, καθώς και τα πλεονεκτήματα της θετικής σκέψης, της συνεργασίας, της επικοινωνίας, της ενσυναίσθησης, της αποδοχής, της αγάπης.

Αυτά καλούνται να χρησιμοποιήσουν οι ήρωες του έργου, ένα κορίτσι, ένας ιππότης, μια γυναίκα κι ένας τροβαδούρος, που βρίσκονται στη φυλακή γιατί μόνο αυτοί μπορούν να ανακαλύψουν το μυστήριο που κρύβεται πίσω από το μεγάλο μυστικό του βασιλιά.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.