Εντυπωσιασε για ακομα μια φορα η Εαρινη Συναυλια του Μουσικου Σχολειου Κομοτηνης

Αφιερωμένη στο δυστύχημα των Τεμπών η έναρξη της φετινής συναυλίας στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής

Αφιερωμένη στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών ήταν η έναρξη της εαρινής συναυλίας του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής στο Μέγαρο Μουσικής το απόγευμα της Τετάρτης 5 Απριλίου, με το τραγούδι «το τρένο φεύγει στις 8» σε στίχους Μάνου Ελευθερίου και μουσική Μίκη Θεοδωράκη, που απέδωσαν μαθητές του Μουσικού Σχολείου και μέρος της Χορωδίας Ενηλίκων.

Η Εαρινή Συναυλία αποτελεί μια παράδοση του Μουσικού σχολείου, και είχε ιδιαίτερη σημασία φέτος, που το Σχολείο κλείνει τα 30 χρόνια λειτουργίας του.

Μάλιστα στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του σχολείου, στις ορχήστρες συμμετείχαν καθηγητές του, και όχι μόνο των μουσικών ειδικοτήτων, αλλά και πολίτες.

Η συναυλία συνεχίστηκε με το pop rock σύνολο, Μουσική Δωματίου, τα κιθαριστικά σύνολα και την Ορχήστρα εγχόρδων, για να καταλήξει, μετά την μπάντα των πνευστών, στις χορωδίες Ευρωπαϊκής Μουσικής, την χορωδία μαθητών της Α Γυμνασίου, την Ευρωπαϊκή Χορωδία και την Χορωδία Ενηλίκων του σχολείου, που ενώθηκαν στο κλείσιμο για να τραγουδήσουν το “We are the world”, και να καταχειροκροτηθούν από το κοινό.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.