Ενα ξεφρενο καρναβαλικο παρτι στην Κομοτηνη

Ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες η καρναβαλική παρέλαση στην κορύφωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων της πόλης

Σε ένα απέραντο καρναβαλικό πάρτι μετατράπηκε για ακόμα μια φορά η Κομοτηνή, με την καρναβαλική παρέλαση του Σαββάτου 9 Μαρτίου να αποτελεί μόνο την αφορμή για διασκέδαση και χορό μέχρι αργά.

Η πορεία, που φέτος έφτασε τα 1.700 άτομα, είχε μια αλλαγή στην διαδρομή της, ξεκινώντας από την παλιά Νομική, όπου συγκεντρώθηκαν όλα τα πληρώματα, περνώντας από τη Νικολάου Ζωίδη και μετά το πάρκο καταλήγοντας στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, όπου το πάρτι κράτησε μέχρι αργά.

Στην κορυφή της παρέλασης ήταν όπως πάντα ο Σύλλογος Trel@cademy, που με το λεωφορείο τους αποτελούσαν τον προπομπό, μαζί με τους ζογκλέρ και τους ξυλοπόδαρους.

Ακολουθούσαν άλλα 35 γκρουπ, όλοι με τις δικές τους στολές και δίνοντας χρώμα σε όλη την πορεία, ενώ δύο από αυτά, οι Εβρίτες Ροδόπης και ο ΜΟΚ, είχαν και άρματα, με το άρμα του δεύτερου να σέρνει και την ΜΟΚαντίνα.

Ακόμα περισσότεροι όμως από τους καρναβαλιστές, ήταν αυτοί που συγκεντρώθηκαν σε όλη τη διαδρομή για να παρακολουθήσουν την παρέλαση, αλλά και στην Κεντρική πλατεία, που γέμισε από άκρη σε άκρη, δείχνοντας πως ό,τι και αν συμβεί, η Κομοτηνή είναι ακόμα πρόθυμη να γιορτάσει όπως μπορεί.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.