Ελα κι εσυ να χορεψεις με τον Baby Shark και τους φιλους του!

Οι πολυαγαπημένοι ήρωες των παιδιών έρχονται στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής

Το πασίγνωστο παιδικό κανάλι στο YouTube, με τους πολυαγαπημένους ήρωες των παιδιών: Baby Shark, Pinkfong και Hogi, μας κάνουν έκπληξη και έρχονται να μας επισκεφτούν για να μας γνωρίσουν!

Πρόκειται για το μουσικό show με τα αυθεντικά τραγούδια,  το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 14-17 Ιουνίου το 2022, σε όλη την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Στην Κομοτηνή η παράσταση θα διοργανωθεί στις 16 Ιουνίου και ώρα 20:30, στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο.

Το κανάλι του Baby Shark με  50 εκατομμύρια συνδρομητές  κατέχει το Νο1 YouΤube video, με 10 δισεκατομμύρια θεάσεις παγκοσμίως. Ήδη έχουν μεταφερθεί σε ταινία (Netflix) και τηλεοπτική σειρά στο διεθνές Nickelodeon (USA).

Σχετικά με το έργο

Το “Baby Shark Live!” είναι μία καταιγιστική θεατρική περιπέτεια, που περιέχει το πασίγνωστο αυθεντικό αγαπημένο τραγούδι “Pinkfong’s Baby Shark” με τις πρωτοφανείς σε παγκόσμια κλίμακα 10 δις προβολές στο YouTube και τα πιο γνωστά Αγγλικά παιδικά τραγούδια του Pinkfong.

Μικροί και μεγάλοι έχουν την ευκαιρία να χορέψουν και να τραγουδήσουν Αγγλικά τραγούδια, μαζί με τους αγαπημένους τους ήρωες. Η παράσταση είναι ένα μουσικοκινητικό υπερθέαμα με φαντασμαγορικά κοστούμια, πολύχρωμα σκηνικά και υπερσύγχρονο video wall (γιγαντοοθόνη) με animated σκηνικά. 

Ένα show που αποτελεί μια διασκεδαστική εκπαιδευτική διαδικασία μάθησης για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας στα Αγγλικά (τραγούδια παρουσιάζονται στο Video). Η περιπέτεια και διάλογοι είναι στα ελληνικά.

Η ιστορία

Η οικογένεια Shark μία ξένοιαστη μέρα κάνει βόλτα στο βυθό του ωκεανού, τραγουδώντας και χορεύοντας τα αγαπημένα της τραγούδια. Σύντομα, οι γονείς Shark αντιλαμβάνονται ότι ο Baby Shark δεν τους ακολουθεί. Τον ψάχνουν, αλλά μάταια… Ο Baby Shark έχει χαθεί…

Τι θα κάνουν; Πού βρίσκεται ο Baby Shark; Πώς θα τον εντοπίσουν;

Μα, φυσικά, θα καλέσουν τον Pinkfong, τον περιπετειώδη και θαρραλέο πρίγκιπα του πλανήτη Staria για να τους βοηθήσει. Άμεσα, ο Pinkfong με τη βοήθεια του φίλου του Hogi, του πράσινου σκαντζόχοιρου, γνωστού ως «κινητή εγκυκλοπαίδεια», θα ξεκινήσουν την περιπέτεια τους προς τον ωκεανό.

Θα καταφέρουν τελικά να βρουν τον Baby Shark;
Θα χορέψουν όλοι μαζί ξανά στον αγαπημένο ρυθμό του “doo doo doo doo”;
Μία θεαματική θεατρική περιπέτεια στο βυθό που δεν πρέπει να χάσετε!

Οι συντελεστές

Κείμενα: Παύλος Μητσόπουλος

Σκηνοθεσία: Μπίλιω Κωνσταντοπούλου, Παύλος Μητσόπουλος

Αυθεντική Μουσική: Smart Study Ltd.

Σχεδιασμός Σκηνικών: Μαγδαληνή Σίγα

Κατασκευή Μασκότ: Underdog Entertainment

Κοστούμια / Puppets: Δήμητρα Γιοβάνη

Χορογραφίες: Χρήστος Κατίδης

Βοηθός Χορογράφου: Ελένη Χαραλαμπίδου

Σχεδιασμός Video: Παναγιώτης Πέτρου

Graphic Design: Κλέων Ζησιμόπουλος

Παίζουν: Μιχάλης Μαντάς, Άννα Παρασίδου, Ιφιγένεια Σταμπουλή, Στέφανος Τσαβές, Δέσποινα Κουσενίδου, Στέλλα Αθανασιάδου

Παραγωγή: Underdog Entertainment (www.underdogent.com)

Info

Διάρκεια: 1 ώρα και 20 λεπτά (με το διάλειμμα).

Εισιτήρια:  12 € (Α’ Ζώνη), 10€ (Β’ Ζώνη) εισιτήρια πληρώνουν ενήλικες και παιδιά από 1,5 έτους (έχουν θέση).

Πώληση Εισιτηρίων: https://www.viva.gr/tickets/theatre/periodeia/baby-shark-live/

και στα συνεργαζόμενα φυσικά καταστήματα Public, Wind, Mediamarkt και σε κατά τόπους επιλεγμένα Βιβλιοπωλεία και στα ταμεία του θεάτρου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.