Εκπαιδευτικες εορταστικες δρασεις στο Μουσειο Μεταξης Σουφλιου

Από την Τετάρτη 14 μέχρι την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) υποδέχεται τα Χριστούγεννα   με πλούσιο πρόγραμμα εορταστικών δράσεων για σχολικές ομάδες, στο Μουσείο Μετάξης, στο Σουφλί. 

Ειδικότερα: 

• Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου (ώρα 10:00)
«Κατασκευάζουμε χριστουγεννιάτικες κάρτες». Η δράση απευθύνεται σε μαθητές Α΄ και Β΄ Δημοτικού και περιλαμβάνει τη δημιουργία χριστουγεννιάτικων ευχετήριων καρτών από τσόχα, βαμβάκι, πολύχρωμα χαρτόνια και πολλά άλλα υλικά.
 
• Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου (ώρα 10:00)
«Ελάτε να φτιάξουμε χιονονιφάδες». Το εργαστήρι απευθύνεται σε  μαθητές  Γ΄ και Δ΄ Δημοτικού, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία, χρησιμοποιώντας τη φαντασία τους,  να μετατρέψουν απλά ανακυκλώσιμα υλικά σε χιονονιφάδες.
 
• Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου (ώρα 10:00)
«Φτιάχνουμε τα χριστουγεννιάτικα στολίδια μας». Το εργαστήρι κατασκευής χριστουγεννιάτικων στολιδιών απευθύνεται σε μαθητές Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού. Στη συνέχεια θα προβληθεί ταινία-έκπληξη για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς τους στο πνεύμα των ημερών.
 
Info
Η συμμετοχή σε όλες τις δράσεις είναι ελεύθερη και τα υλικά διατίθενται δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Μουσείο Μετάξης στο τηλέφωνο 25540 23700 καθημερινά (εκτός Τρίτης).

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.