ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνης: Ξεκινουν τα τμηματα του Εργαστηριου Θεατρικης Παιδειας

Πρώτη συνάντηση στις 12 Σεπτεμβρίου στην Καπναποθήκη του Δήμου

Την επαναλειτουργία των τμημάτων του Εργαστηρίου Θεατρικής Παιδείας για τη περίοδο 2022-2023 γνωστοποιεί το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής.

«Επιμένοντας στη τήρηση του προγραμματισμού μας, θα διασφαλίζουμε καθημερινά την τήρηση όλων των κανόνων που επιτάσσουν οι παρούσες συνθήκες για την απρόσκοπτη λειτουργία του Εργαστηρίου και την ασφάλεια των μελών των τμημάτων του» διευκρινίζει σε σχετική του ανακοίνωση.

Το πρόγραμμα των θεατρικών προγραμμάτων θα είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της κάθε ηλικίας στην οποία απευθύνονται.

Οι μόνες απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι η αγάπη για τον κόσμο του θεάτρου και η διάθεση για δημιουργική δουλειά. Είναι ανοιχτό σε όλους εκείνους που τους μαγεύει το θέατρο. Είναι ένας τόπος γνωριμίας με τον κόσμο του θεάτρου και των παραστατικών τεχνών.

Οι συναντήσεις θα γίνονται στην Καπναποθήκη (Γ. Κονδύλη 62) ως παρακάτω:

  1. Για το Παιδικό τμήμα, την Τρίτη από τις 6:00 το απόγευμα έως τις 8:00 το βράδυ
  2. Για το Εφηβικό τμήμα κάθε Πέμπτη από τις 8 έως τις 10 το βράδυ 
  3. Για τα τμήματα Ενηλίκων κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 8 έως τις 10 το βράδυ

Η έναρξη των συναντήσεων των τμημάτων θα γίνει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Σχετικά με τις ώρες συναντήσεων υπάρχει πιθανότητα αλλαγής ανάλογα με την ευχέρεια των μελών του Εργαστηρίου Θεατρικής Παιδείας.

Info

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να επικοινωνούν με τη γραμματεία του ΔΗΠΕΘΕ, στα τηλέφωνα: 2531025970 και 2531037770.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.