ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνης: Επαναλειτουργει το Εργαστηρι Θεατρικης Παιδειας

Αρχές Οκτωβρίου οι πρώτες συναντήσεις στην Καπναποθήκη του Δήμου

Το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής συνεχίζοντας τη μέχρι τώρα πετυχημένη πορεία του Εργαστηρίου Θεατρικής Παιδείας ανακοίνωσε την επαναλειτουργία των τμημάτων του για τη θεατρική περίοδο 2021-2022.

«Επιμένοντας στη τήρηση του προγραμματισμού μας, θα διασφαλίζουμε καθημερινά την τήρηση όλων των κανόνων που επιτάσσουν οι παρούσες συνθήκες για την απρόσκοπτη λειτουργία του Εργαστηρίου και την ασφάλεια των μελών των τμημάτων του» διαβεβαιώνει η Δημοτική Επιχείρηση.

Το πρόγραμμα των θεατρικών προγραμμάτων θα είναι προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της κάθε ηλικίας στην οποία απευθύνονται.

Οι μόνες απαραίτητες προϋποθέσεις συμμετοχής είναι η αγάπη για τον κόσμο του θεάτρου και η διάθεση για δημιουργική δουλειά. Είναι ανοιχτό σε όλους εκείνους που τους μαγεύει το θέατρο. Είναι ένας τόπος γνωριμίας με τον κόσμο του θεάτρου και των παραστατικών τεχνών.

Το πρόγραμμα

Οι συναντήσεις των τμημάτων πραγματοποιούνται στην Καπναποθήκη του Δήμου Κομοτηνής όπως παρακάτω:

  1. Για το Παιδικό τμήμα, κάθε Τρίτη από τις 7 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ με πρώτη την Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2021
  2. Για το Εφηβικό τμήμα, κάθε Δευτέρα από τις 8:30 έως τις 10:30 το βράδυ με πρώτη συνάντηση τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021
  3. Για τα τμήματα Ενηλίκων κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, από τις 8:30 έως τις 10:30 το βράδυ με πρώτη συνάντηση την Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021.

Info

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γραμματεία του ΔΗΠΕΘΕ, στα τηλέφωνα: 2531025970 και 2531037770.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.