Ανοικτη παρασταση απο την Ομαδα Θεατρου του Καταπιεσμενου Αλεξανδρουπολης και το ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ

Την Κυριακή 14 Ιουνίου στην Αλεξανδρούπολη

Η Ομάδα Θεάτρου του Καταπιεσμένου Αλεξανδρούπολης και το θεραπευτικό πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΚΙΒΩΤΟΣ θα παρουσιάσουν την παράσταση «Ελεύθεροι προς καταπίεση», βασισμένη στην ανατρεπτική θεατρική μέθοδο του Αugusto Boal, στον προαύλιο χώρο του θεραπευτικού προγράμματος, στην οδό Ηροδότου 1 στην Αλεξανδρούπολη, την Κυριακή 14 Ιουνίου 2015 στις 20.00΄.
 
Μια διαδραστική παράσταση θεάτρου φόρουμ σε έναν χώρο κοινωνικής φροντίδας, με ιστορίες που ξετυλίγονται ψάχνοντας για ένα τέλος. Μια πρόβα αλλαγής της ζωής και της κοινωνίας. 

Λίγα λόγια για το έργο

Στιγμές καθημερινής καταπίεσης. Αληθινές ιστορίες βίας και επιβολής που παρατηρούμε και ίσως προσπαθούμε να εμποδίσουμε. Ρόλοι που μπλέκονται σε ένα παιχνίδι εξουσίας. Χαρακτήρες που όλοι ίσως κάπου έχουμε γνωρίσει.
 
Είμαστε πραγματικά ελεύθεροι στην κοινωνία που ζούμε ή οδηγούμαστε μέσα από τις πράξεις προς την καταπίεσή μας; Έχουμε τη δύναμη να αλλάξουμε τη ζωή μας και να προασπίσουμε τα δικαιώματά μας; Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να σταματήσουμε την κοινωνική αδικία;
 
Όλα αυτά τα ερωτήματα ψάχνουν απαντήσεις και λύσεις από το κοινό… Γιατί όπως έλεγε ο Αugusto Boal: «Θέατρο μπορούν να κάνουν όλοι ακόμα και οι ηθοποιοί. Θέατρο μπορεί να γίνει παντού ακόμα και στο θέατρο.»

Info:Είσοδος ελεύθερη

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.