Αλλαζει τοπο η συναυλια της Ζωης Τηγανουρια

Στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ Via Egnatia

Στον αύλειο χώρο του Νομαρχείου, στην Αλεξανδρούπολη θα πραγματοποιηθεί τελικά η Συναυλία της Ζωής Τηγανούρια που έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή, 6 Σεπτεμβρίου 2015, στις 21:30,στο πλαίσιο του 1ου διαπεριφερειακού Φεστιβάλ Via Egnatia.
 
Εκεί η Ζωή Τηγανούρια και ένα σύνολο εκλεκτών συνεργατών θα οδηγήσουν τους παρευρισκόμενους, ως έμπειροι περιπατητές, στα χνάρια του παγκόσμιου πολιτισμού, συνδυάζοντας επιτυχημένα βυζαντινούς ψαλμούς, παραδοσιακά από τη Μικρά Ασία, τα Βαλκάνια, τη Θράκη, τον Πόντο, τη Μακεδονία, την Ήπειρο, τα νησιά του Αιγαίου, ethnic ήχους από όλο τον κόσμο, δικές της συνθέσεις, γνωστές μελωδίες Ελλήνων και ξένων δημιουργών. Μία πανδαισία ηχοχρωμάτων, που θα ολοκληρωθεί με αυθεντικούς ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς από τη Χορευτική Ομάδα Λακκώματος, από την γενέτειρα της Ζωής, τη Σαμοθράκη.
 
Στην παράσταση συμμετέχουν καλλιτέχνες από διαφορετικές κοινωνικές ομάδες όπως ψάλτες και ακαδημαϊκοί, σπουδαίοι ερμηνευτές και μουσικοί, αξιόλογοι διδάσκαλοι και μαθητές ωδείων, εντυπωσιακοί χορευτές.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.