Αγκαλιασε το Street Food Festival η Κομοτηνη

Το αδιαχώρητο γινόταν τις περισσότερες ώρες, και κυρίως τις βραδινές, στις καντίνες που στήθηκαν στο Πάρκο της Αγίας Παρασκευής

Το αδιαχώρητο επικράτησε στο χώρο του Street Food Festival και τις τρεις μέρες, Παρασκευή 7, Σάββατο 8 και Κυριακή 9 Οκτωβρίου, που αυτό εγκαταστάθηκε μέσα στο πάρκο της Αγίας Παρασκευής, με πολλούς Κομοτηναίους και φοιτητές να περιμένουν υπομονετικά για να γευτούν τις διαφορετικές γεύσεις που σύστησε στην πόλη μας.

Περισσότερες των 12 καντινών, μαζί με ντόπιους επαγγελματίες της εστίασης που επέλεξαν να συμμετάσχουν στο πρώτο αυτό εγχείρημα, βρέθηκαν εκείνες τις ημέρες στο χώρο.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη, και ξεπέρασε τις προσδοκίες τους, με τη συμμετοχή να είναι μεγαλύτερη από πολλές άλλες περιοχές στις οποίες έχουν βρεθεί, κάτι που βέβαια θα πρέπει να αποδοθεί έστω εν μέρει και στις παράλληλες εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν εκεί.

Παρόλα αυτά είναι γεγονός ότι το Street Food Festival είδε πάρα πολλούς συμπολίτες να το επισκέπτονται, και να επαναλαμβάνουν την επίσκεψη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.