Αφηνουμε πισω το γκριζο στο «Καρναβαλι των Χρωματων»

Στην Ξάνθη θα βρεθούν Κουρκούλης, Ιακωβίδης, Demy, Φουρέϊρα, Bo, Υποχθόνιος, Vegas και άλλοι πολλοί…

To επίσημο πρόγραμμα των Θρακικών Λαογραφικών Εορτών, που αποτελούν πλέον θεσμό εδώ και πενήντα τρία χρόνια, θα γράψει την πρώτη του σελίδα και φέτος το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Ελευθερίας Ξάνθης! Με την συμμετοχή πολιτιστικών συλλόγων, αλλά και αγαπημένων καλλιτεχνών θα διοργανωθούν για άλλη μία χρονιά δράσεις  προσφέροντας εγγυημένη διασκέδαση και εμπειρίες παράδοσης σε ντόπιους και επισκέπτες.

Με «όπλα» την καλή διάθεση και την αγάπη για τα τοπικά έθιμα η Βασίλισσα του Καρναβαλιού στέλνει από την Ξάνθη μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας σε όλη την Ελλάδα και πολεμά την – πολλές φορές – καταθλιπτική και γκρίζα πραγματικότητα της καθημερινότητάς μας με χορό και διασκέδαση στο «Καρναβάλι των Χρωμάτων».

Ανάμεσα σε πολλούς άλλους καλλιτέχνες στην Ξάνθη θα βρεθεί και ένας από τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της γενιάς του, ο Νίκος Κουρκούλης, που κλείνει φέτος τα 20 χρόνια παρουσίας στην Ελληνική δισκογραφία. Επιστρέφοντας στον τόπο που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι, θα χαρίσει στους λάτρεις του λαϊκού ρεπερτορίου μία αξέχαστη συναυλία στις 9 Φεβρουαρίου αποτελούμενη από τις αμέτρητες επιτυχίες του.

Από τις εκδηλώσεις δεν θα μπορούσε να λείψει και ο τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης, που θα βρεθεί στην κεντρική πλατεία Ξάνθης στις 10 Φεβρουαρίου. Όντας στον χώρο της μουσικής σκηνής ήδη από τα εφηβικά του χρόνια, έχει υπάρξει συνθέτης σε τραγούδια του Κωνσταντίνου Αργυρού και του Σταν που έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία, ενώ το άλμπουμ του «Αποτυπώματα» το 2017 έγινε χρυσό.

Το «χρυσό κορίτσι» της ελληνικής δισκογραφίας, η Demy μετά από τρία ολοκληρωμένα προσωπικά άλμπουμ που όλοι αγαπήσαμε και μιούζικαλ που ανέβηκαν στα αθηναϊκά, και όχι μόνο θέατρα, κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο καταξιωμένα πρόσωπα της ελληνικής καλλιτεχνικής πραγματικότητας. Θα είναι, λοιπόν, στις 11 Φεβρουαρίου κοντά στο κοινό της Ξάνθης τραγουδώντας επιτυχίες από την καλλιτεχνική της διαδρομή.

Σε ένα ξέφρενο πάρτι με όλα τα τραγούδια που την έστεψαν «Βασίλισσα» της ελληνικής ποπ μουσικής θα απολαύσουμε και την Ελένη Φουρέϊρα. Με την λαμπερή σκηνική της παρουσία και την ξεχωριστή της φωνή θα δώσει μία μοναδική συναυλία στις 15 Φεβρουαρίου.

Τη μουσική σκηνή της κεντρικής πλατείας Ξάνθης θα μοιραστούν σε μία κοινή συναυλία στις 16 Φεβρουαρίου ο Bo και ο Υποχθόνιος. Ο πρώτος έχοντας κάνει πολλές επιτυχίες και προσωπικά άλμπουμ και ο δεύτερος έχοντας διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία και hits όπως το Peru  – φτάνοντας τις 6 εκατομμύρια προβολές – θα αποκορυφώσουν το αποκριάτικο ξεφάντωμα!
Θα μπορούσαν να ολοκληρωθούν οι συναυλίες χωρίς ένα συγκρότημα; Σίγουρα όχι. Γι’ αυτό και στις 17 Φεβρουαρίου οι Vegas, ένα από τα πιο δυνατά και πολυβραβευμένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας θα ερμηνεύσουν  τα «Φιλί», «Για σένα», «Όσα είχα», καθώς και το νέο τους τραγούδι «Όταν με φιλάς» που ήδη μέσα σε λίγες εβδομάδες μετράει πάνω από 500.000 views στο YouTube.

Την καρναβαλική παράσταση για την δημόσια τηλεόραση θα παρουσιάζουν οι Δημήτρης Ουγγαρέζος και Μαρία Παπαδοπούλου.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.