Αφιερωμα του Ραδιο Παρατηρητης στον Σωκρατη Μαλαμα

Σήμερα, Κυριακή, από τις 21.00 μέχρι τις 23.00

Ένα αφιέρωμα στον αγαπημένο τραγουδοποιό Σωκράτη Μάλαμα ετοίμασε το Ράδιο Παρατηρητής για τους ακροατές του. Το αφιέρωμα είναι το πρώτο μιας σειράς που θα ακολουθήσουν και θα μεταδοθεί μέσα από τις συχνότητες, ερτζιανές και διαδικτυακές του Ράδιο Παρατηρητής σήμερα, Κυριακή 28 Φεβρουαρίου, για ένα δίωρο από τις 21.00 μέχρι τις 23.00.

Στο προσκλητήριό του το Ράδιο Παρατηρητής αναφέρει:

«Πάει καιρός από τότε που βρεθήκαμε για τελευταία φορά σε μία ζωντανή συναυλία. Πάει καιρός από τότε που τσουγκρίζαμε τα ποτήρια μας στα αγαπημένα μας στέκια υπό τον ήχο αγαπημένων μουσικών. Πάει επίσης αρκετός καιρός από τότε που η ψυχαγωγία μας περιορίστηκε στα τετραγωνικά των σπιτιών μας.

Σε όλο αυτό το διάστημα, η μουσική ήταν και συνεχίζει να είναι μια ανάσα σε όλες τις καλές και τις κακές στιγμές.

Και επειδή έχει ήδη αρχίσει να μυρίζει άνοιξη, αλλά τα Σαββατοκύριακα συνεχίζουν να μας βρίσκουν κλεισμένους στα σπίτια, είπαμε να ντύσουμε τα κυριακάτικα βράδια με όμορφα μουσικά αφιερώματα! Έτσι λοιπόν, την τελευταία Κυριακή του Φλεβάρη, την αυλαία των αφιερωμάτων ανοίγει ο Σωκράτης Μάλαμας! Ένα δίωρο αφιερωμένο σε έναν αγαπημένο καλλιτέχνη της ελληνικής μουσικής σκηνής!

Συντονιστείτε στους 94fm στα ερτζιανά και διαδικτυακά στο www.radioparatiritis.gr για μία μουσική βραδιά με τον Σωκράτη Μάλαμα από τις 21:00 μέχρι και τις 23:00!».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.