26η εκθεση βιβλιου Αλεξανδρουπολης

Εννέα ημέρες ταξίδι στον υπέροχο κόσμο του βιβλίου κάτω από το φως του φάρου - Τον Αλέξανδρο Καζαντζή τιμά για τη συνεισφορά του στην τοπική βιβλιογραφία της Θράκης η ΕΠΟΦΕ

Εννέα ημέρες θα διαρκέσει φέτος η Έκθεση Βιβλίου, που θα πραγματοποιηθεί για ακόμη μία χρονιά στην παραλία της Αλεξανδρούπολης. Το καλοκαιρινό ραντεβού με τη μαγεία του Βιβλίου έφτασε.
 
Η 26η Έκθεση Βιβλίου Αλεξανδρούπολης, θα λειτουργεί καθημερινά από το Σάββατο 15 έως την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017 και ώρες 20:00 έως 24:00. 
 
Τον μακροβιότερο Πολιτιστικό Θεσμό της Αλεξανδρούπολης διοργανώνουν και φέτος – η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου (Ε.ΠΟ.Φ.Ε.) με τα βιβλιοπωλεία της πόλης και με την ενεργό Υποστήριξη του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Επιμελητηρίου Έβρου.  

Κεντρικές δράσεις Ε.ΠΟ.Φ.Ε.  

♦ Σάββατο 15 Ιουλίου ώρα 21:30
 
Θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση της Ε.ΠΟ.Φ.Ε. «βράβευση Εβρίτη συγγραφέα». Πρόκειται για μια εκδήλωση που αποτελεί θεσμό του φορέα μας και λαμβάνει χώρα πάντα στο πλαίσιο της Έκθεσης Βιβλίου της Αλεξανδρούπολης. Έως τώρα έχουμε τιμήσει τους κ.κ. Απόστολο Ευθυμιάδη, Γεώργιο Παναγιώτου, Θεόδωρο Κυρκούδη, Μιχάλη Πατέλη, Αθανάσιο Γουρίδη και Θεοφάνη Μαλκίδη.
Εφέτος τιμούμε τον κ. Αλέξανδρο Χ. Καζαντζή εκπαιδευτικό-νομικό, για τη σημαντική συνεισφορά του στην τοπική βιβλιογραφία της Θράκης.
 
♦ Καθημερινά όλο το 9ήμερο και ώρες 20:00-24:00 στο Περίπτερό μας ο επισκέπτης μπορεί:
να ανακαλύψει πάρα πολλά ενδιαφέροντα και σπάνια βιβλία από την πλούσια βιβλιοθήκη της Ε.ΠΟ.Φ.Ε., καθώς και να επισκεφθεί την οργανωμένη Έκθεση Εβριτών Καλλιτεχνών (Ζωγραφική, Χειροποίητο Κόσμημα, Κεραμική, Χειροποίητη Κούκλα κ.α.).
 
♦ Πολιτιστική δράση «Διαβάζω, δωρίζω και σώζω μια βιβλιοθήκη»:  Καθημερινά όλο το 9ήμερο και ώρες 20:00-24:00 στο περίπτερό της η ΕΠΟΦΕ συνεχίζει όπως σε κάθε Έκθεση Βιβλίου την εν λόγω δράση και καλεί όλους τους επισκέπτες να φέρουν όσα βιβλία έχουν διαβάσει και επιθυμούν να τα δωρίσουν, για να τα χαρίσει στη συνέχεια σε μία βιβλιοθήκη που πραγματικά έχει ανάγκη εμπλουτισμού.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.