Τη δεσμευση Γιωργου Κατρουγκαλου για επισκεψη στον Δημο Μαρωνειας Σαπων

Απέσπασε σε συνάντηση που είχε μαζί του ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Σταυρίδης

Σε διημερίδα με τίτλο «ΔΙΑΧΕΟΝΤΑΣ ΤΙΣΚΑΛΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ» η οποία υλοποιήθηκε στις 11 και 12 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε ο Δήμαρχος Μαρώνειας Σαπών Γιάννης Σταυρίδης.
 
Διοργανωτής της διημερίδας στην οποία συμμετείχαν Δήμαρχοι από ολόκληρη την Ελλάδα ήταν το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης που υπάγονται στο Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης.
Ο κ.Σταυρίδης μάλιστα συντόνισε τραπέζι συζήτησης όπου Δήμαρχοι παρουσίασαν τις δικές του καλές πρακτικές που καινοτομικά εφαρμόζουν στους Δήμους τους.
 
Στο πλαίσιο της διημερίδας ο Δήμαρχος Μαρωνείας – Σαπών είχε ολιγόωρη συνεργασία με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ.Γιώργο Κατρούγκαλο τον οποίο προσκάλεσε στο Δήμο και απέσπασε την αποδοχή του για προγραμματισμό της επίσκεψης σύντομα.
Άλλωστε ο κ.Κατρούγκαλος είναι βαθύς γνώστης της περιοχής και της αυτοδιοικητικής της πραγματικότητας αφού είναι καθηγητής στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Μάλιστα τους δύο άνδρες συνδέουν κοινοί αγώνες κατά της εγκατάστασης και λειτουργίας χρυσορυχείων στην Θράκη κατά το πρόσφατο παρελθόν.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.