Θανος Πλευρης: Στα επειγοντα μετα την επιθεση με γιαουρτια

Του επιτέθηκαν «θρασύδειλοι αριστεριστές», όπως καταγγέλλει

Επίθεση σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα την ώρα που έτρωγε με την οικογένειά του δέχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος σε ανάρτησή του, τα γιαούρτια με τα οποία του επιτέθηκαν «θρασύδειλοι αριστεριστές» πέτυχαν και τα δύο του παιδιά.

«Μόλις τώρα τρώγοντας μεσημέρι σε μεζεδοπωλείο στα Πετράλωνα με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου θρασύδειλοι αριστεριστές μου επιτέθηκαν με γιαούρτια πετυχαίνοντας εκτός από εμένα τα δυο μου παιδιά. Αυτοί είναι στοχεύοντας εμένα πέτυχαν με γιαούρτια τα παιδιά μου. Άθλιοι», σημειώνει στην ανάρτησή του ο κ. Πλεύρης.

Ο Υπουργός επανήλθε με δεύτερη ανάρτηση, όπου αναφέρει:

«Τόσο άθλιοι. Μπροστά στον 8 χρόνο γιο μου, την 13 χρονη κόρη μου και την γυναίκα μου να επιτίθενται, να πετυχαίνουν εκτος από εμένα την οικογένεια μου. Αυτοί είναι»

Η ανακοίνωση του Λαϊκού Νοσοκομείου

Μετά το περιστατικό, ο κ. Πλεύρης μετέβη στο Λαϊκό νοσοκομείο.

«Περί την ώρα 03:20 μ.μ. προσήλθε επειγόντως στο εξωτερικό οφθαλμολογικό ιατρείο του Γ.Ν.Α «ΛΑÏΚΟ», κατά τα διάρκεια της Γενικής Εφημερίας, ο Υπουργός Υγείας κ. Αθανάσιος Πλεύρης κατόπιν επίθεσης που δέχτηκε στο πρόσωπό του με ρίψη λευκής ρευστής ουσίας παρουσία της οικογένειάς του.

Από την οφθαλμολογική εξέταση διαπιστώθηκε έντονη, διάχυτη υπεραιμία και οίδημα επιπεφυκότος αριστερού οφθαλμού καθώς και στικτή απόπτωση επιθηλίου του κερατοειδούς του ιδίου οφθαλμού.

Εδόθησαν οι κατάλληλες πρώτες βοήθειες και συνεστήθη θεραπευτική αγωγή και επανεξέταση. Εν συνεχεία ο Υπουργός αποχώρησε σε καλή γενική κατάσταση», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Λαϊκό Νοσοκομείο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.