Θα καθυστερησει η επισκευη του Δημαρχειου Σαπων

Χρειάζεται να γίνουν εργασίες στεγανοποίηση στην παλιά αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου

Παραπάνω χρόνο από ό,τι αναμενόταν θα πάρουν οι εργασίες ανακαίνισης και διαρρύθμισης των εσωτερικών χώρων του Δημαρχείου Σαπών, μιας και εντοπίστηκαν νέα προβλήματα που θα χρειαστούν επιπλέον παρεμβάσεις.

Να θυμίσουμε πως οι εργασίες στο κτίριο, που κατασκευάστηκε στις αρχές της δεκαετία του ’50 (η θεμελίωση έγινε το 1951), έχουν ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο, μετά και τη μετακίνηση των υπηρεσιών του Δήμου στο κτίριο της παλιάς ΔΟΥ Σαπών.

Οι εργασίες ξεκίνησαν πριν από ένα χρόνο

Κατά τη διάρκειά τους όμως εντοπίστηκαν ζητήματα στην οροφή της αίθουσας, και απαιτείται η στεγανοποίησή της, η οποία όμως δεν υπήρχε στην αρχική εργολαβία. Για αυτό και ο Δήμος θα προχωρήσει στη στεγανοποίηση, που όμως πρέπει να γίνει πριν συνεχιστούν οι υπόλοιπες εργασίες, κάτι που σημαίνει πως το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης της αναμόρφωσης του κτιρίου θα πάει αρκετά πίσω.

Ήδη βέβαια όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες έχουν γίνει αρκετές αποξηλώσεις στην παλιά αίθουσα, τα δάπεδα, τα παράθυρα, αλλά και η παλιά σκηνή που υπήρχε στο χώρο, ενώ και οι πόρτες έχουν αφαιρεθεί.

Πλήρης θα είναι η ανακατασκευή της αίθουσας στο Δημαρχείο Σαπών

Όταν τελειώσουν οι επιπλέον εργασίες που απαιτούνται, θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες σε πάτωμα και τοίχους, ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, ενώ στο ισόγειο του δημοτικού καταστήματος, θα δημιουργηθούν τουαλέτες και μια τουαλέτα ΑμεΑ.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.