Συνεχιζουν στο ψηφοδελτιο Μετιου οι Κωστας Αντωνιαδης και Αχμετ Ιμπραμ

Οι δύο νέοι Αντιπεριφερειάρχες γνωστοποίησαν ότι θα είναι υποψήφιοι με τον Περιφερειάρχη τον Οκτώβριο του 2023

Συνεχίζουν στον δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης και στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Μέτιου ο Περιφερειακός Σύμβουλος Ροδόπης κ. Αχμέτ Ιμπράμ και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Καβάλας κ. Κώστας Αντωνιάδης, που από τις 1-1-2023 θα αναλάβουν τις θέσεις του Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης, Οικονομικών και Αθλητισμού και Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας και Καινοτομίας αντίστοιχα.

Νέα νίκη βλέπει ο Κώστας Αντωνιάδης

Την ελπίδα να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των συμπολιτών του και στις επόμενες εκλογές εκφράζει ο κ. Αντωνιάδης, που μιλά για σχέση αληθινής φιλίας, εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης με τον κ. Μέτιο.

«Υπηρετώντας, τον δεύτερο βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης εδώ και είκοσι χρόνια, με ήθος, εργατικότητα, εντιμότητα και αξιοπρέπεια αποφάσισα να συμμετάσχω  στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές που θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2023 με επικεφαλής Περιφερειάρχη τον Χρήστο Μέτιο.

Με τον Περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο γνωριστήκαμε το 2015 όταν συμμετείχαμε στο συνδυασμό της Περιφερειακή Αναγέννησης με επικεφαλής τον αείμνηστο Περιφερειάρχη Γιώργο Παυλίδη και από τότε μέχρι και σήμερα μας συνδέει μια σχέση αληθινής φιλίας, εμπιστοσύνης και αλληλοεκτίμησης.

Προχωρούμε μαζί για τη νέα νίκη, με την στήριξη σας, ελπίζοντας να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας!!!».

Συνεργασία για το καλό της Ροδόπης θέλει ο Αχμέτ Ιμπράμ

Στην συνέχιση της συνεργασίας του με τον κ. Μέτιο για το καλό της Ροδόπης και της Περιφέρειάς στέκεται ο κ. Αχμέτ Ιμπράμ, ο οποίος έγραψε σχετικά:

«Με αίσθημα ευθύνης ανακοινώνω, ότι και στις επόμενες περιφερειακές εκλογές του Οκτωβρίου 2023 θα είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Ροδόπης δίπλα στον Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστο Μέτιο.

Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη, με τον οποίο μας συνδέει αληθινή φιλία και ο οποίος όλα αυτά τα χρόνια με έχει τιμήσει με την εμπιστοσύνη του και με τη δυνατότητα, που μου έδωσε μέσα από τις θέσεις του Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών, Διοίκησης και Διαφάνειας και του Εντεταλμένου Συμβούλου Αθλητισμού να εργαστώ για την περιοχή μας.

Η συνεργασία μας ήταν πάντα πολύ καλή και έτσι θα συνεχίσει να είναι και στο μέλλον για το καλό της Ροδόπης και της Περιφέρειάς μας».

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.