Στην Κομοτηνη ο Νικος Χαρδαλιας

Επισκέφθηκε μονάδες της περιοχής και είχε συνάντηση με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης

Στην Κομοτηνή βρέθηκε σήμερα, Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Χαρδαλιάς στο πλαίσιο περιοδείας του στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο κ. Χαρδαλιάς επισκέφθηκε την έδρα του 1ου Λόχου Βάσης Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Ειδικών Δυνάμεων στη Νέα Σάντα Ροδόπης και τα Στρατηγεία των 29 Μηχανοποιημένης Ταξιαρχίας και ΧΧΙ Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας στην Κομοτηνή, ενώ συναντήθηκε με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης της περιοχής στην Λέσχη Αξιωματικών.

Συγκεκριμένα, είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Κομοτηνής Γιάννη Γκαράνη, τον Δήμαρχο Μαρωνείας – Σαπών Ντίνο Χαριτόπουλο και τον Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Νίκο Τσαλικίδη.

Να σημειωθεί πως η Ροδόπη αποτέλεσε τον δεύτερο σταθμό της περιοδείας του καθώς νωρίτερα την ίδια ημέρα επισκέφθηκε τον χώρο εκπαίδευσης ποτάμιων επιχειρήσεων στην περιοχή Νεραϊδότοπος Έβρου της 31 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας, ενώ σήμερα Τρίτη αναμένεται να βρεθεί σε Ξάνθη και Καβάλα, για να καταλήξει στην τελετή εγκαινίων του έργου Ενεργειακής Αναβάθμισης του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαίδευσης στη Θεσσαλονίκη.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.