Στην Κομοτηνη ο Κυριακος Βελοπουλος

Συνομίλησε με πολίτες στο πλαίσιο περιοδείας του στη Θράκη

Στάση στην Κομοτηνή έκανε το πρωί της Κυριακής 26 Ιουνίου ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος, πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. Ο κ. Βελόπουλος επισκέφθηκε την πόλη στο πλαίσιο περιοδείας στη Θράκη.

Σε γνωστό καφέ της πόλης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες, ενώ σε δηλώσεις του σε τοπικά μέσα επεσήμανε πως  «στην Ελλάδα ούτε οι διανοούμενοι, ούτε οι καλλιτέχνες, ούτε κανείς μπορεί να μιλήσει για τα αυτονόητα. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει μια τουρκοφοβία, η οποία καλλιεργείται από τα κανάλια και καταναλώνουμε περισσότερη τουρκική ενημέρωση απ’ ότι εμείς οι ίδιοι μπορούμε να παράγουμε».

Ερωτηθείς για τις κατηγορίες παρέμβασης του Τούρκου Προξένου στα εσωτερικά της μουσουλμανικής μειονότητας, ο κ. Βελόπουλος τόνισε πως «αν θέλουμε να λυθεί το πρόβλημα, θα έπρεπε να ξηλωθεί το τουρκικό Προξενείο από εδώ και ταυτοχρόνως να φύγει και το ελληνικό Προξενείο από τη Σμύρνη, γιατί είναι ένα διπλωματικό θέμα» ενώ τέλος κληθείς να τοποθετηθεί για τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών ο ίδιος επεσήμανε ότι η Ελληνική Λύση είναι έτοιμη για εκλογές

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.