Στη λαικη της Κομοτηνης ο Δημητρης Χαριτου

Συζήτησε με τους πολίτες για τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στη στήριξη των εισοδημάτων

Τη λαϊκή  αγορά, παζάρι της Κομοτηνής επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου, όπου συνομίλησε σε εγκάρδιο κλίμα με εκατοντάδες καταναλωτές και επαγγελματίες μικροπωλητές, κυρίως παραγωγούς αγροτικών προϊόντων. Η οικονομική κρίση είναι πλέον εμφανής και την διακρίνει κανείς αμέσως, αφού μόνο στους πάγκους των αγροτικών προϊόντων  και των τροφίμων  υπήρχε κίνηση και ενδιαφέρον από τους καταναλωτές, σε αντίθεση με τους χώρους της ένδυσης και της υπόδησης. Η έλλειψη διαθέσιμου εισοδήματος ακόμη και για βασικές ανάγκες εξαιτίας  της κερδοσκοπίας και της ανεξέλεγκτης ακρίβειας που ανέχεται η σημερινή κυβέρνηση αποτέλεσε το κυρίαρχο ζήτημα στις συζητήσεις των επαγγελματιών και των καταναλωτών με τον βουλευτή Ροδόπης.

Ο βουλευτής είχε την ευκαιρία να συζητήσει για τις δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, δηλαδή τη στήριξη των εισοδημάτων με αύξηση μισθών και μείωση τιμών, την επαναφορά της 13ης σύνταξης και τη στήριξη της μικρής και μεσαίας επιχειρηματικότητας, τη ρύθμιση χρεών, το αφορολόγητο στις 10.000 ευρώ, όπως και ένα ισχυρό κοινωνικό και αποτελεσματικό κράτος. Ο βουλευτής συζήτησε επίσης τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε αυτά τα τέσσερα χρόνια για να διεκδικήσει μέσα στη Βουλή σημαντικά θέματα της περιοχής, που η προώθηση τους θα συμβάλλει στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, στην τόνωση της αγοράς και της τοπικής οικονομίας.

Ο βουλευτής υπενθύμιζε στους συνομιλητές του ότι όλο αυτό το διάστημα πορεύτηκε, έχοντας πάντα ως βασική αρχή του, ότι πάνω από όλα είναι ο τόπος μας και οι άνθρωποι του. Υπογραμμίζοντας  ότι σήμερα είναι ισχυρό το αποτύπωμα της Ροδόπης στη Βουλή και αύριο ισχυρή η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Ροδόπης στα κέντρα λήψης των αποφάσεων.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.