Σε Ιασμο, Αμαξαδες, Πελεκητη, Κοπτερο και Αρριανα το ΚΚΕ Ροδοπης

Άκουσε τους προβληματισμούς των κατοίκων και ενημέρωσε για τις θέσεις του κόμματος

Σε περιοδεία προχώρησε η Τομεακή Οργάνωση Ροδόπης του ΚΚΕ σε Ίασμο, Αμαξάδες, Πελεκητή και Κοπτερό του Δήμου Ιάσμου την Τρίτη 19 Ιουλίου. Επικεφαλής του κλιμακίου του Κόμματος ήταν η Εμπρού Γιουσούφ, μέλος της ΤΕ Ροδόπης. Μέσα από τις συζητήσεις που έγιναν με τους κατοίκους των χωριών εκφράστηκαν προβληματισμοί τους όσον αφορά το μεγάλο κόστος παραγωγής, την ακρίβειας και το μεγάλο κύμα μετανάστευσης της νεολαίας της υπαίθρου της Ροδόπης.

Ταυτόχρονα, εκφράστηκε ανησυχία για την εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο στην Ουκρανία και γενικότερα στους ΝΑΤΟικους σχεδιασμούς μέσα και από την αξιοποίηση της βάσης στην Αλεξανδρούπολη, η οποία αποτελεί ορμητήριο των φονιάδων του ΝΑΤΟ, αλλά και στόχος αντιποίνων των ανταγωνιστών του, την οποία προετοίμασε ο ΣΥΡΙΖΑ και εγκαινίασε η ΝΔ.

Από την μεριά του το κλιμάκιο του Κόμματος ανέδειξε τις ευθύνες όλων των κυβερνήσεων και την στρατηγική  ταύτιση των ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ όσον αφορά την πολιτική της πράσινης μετάβασης της ΕΕ, το χρηματιστήριο ενέργειας, την ρήτρα αναπροσαρμογής, τις κυρώσεις απέναντι στην Ρωσία που πληρώνει ο λαός μας πανάκριβα αφού θα προμηθευόμαστε πλέον το πανάκριβο αμερικανικό υγροποιημένο LNG.

Τέλος, το κλιμάκιο του ΚΚΕ κάλεσε τους κατοίκους σε συμπόρευση και ενίσχυση του ΚΚΕ παντού, στους τόπους δουλειάς, στην ύπαιθρο, στους αγώνες και τις εκλογές, αφού η δράση των κομμουνιστών αποτελεί την «ασπίδα για το τώρα και ελπίδα για το αύριο»!

Παράλληλα, κλιμάκιο της Τομεακής Οργάνωσης Ροδόπης του ΚΚΕ βρέθηκε την Τετάρτη 20 Ιουλίου στο παζάρι στα Αρριανά. Το κλιμάκιο αποτελούνταν από τον Βαγγέλη Ευαγγελόπουλο, γραμματέα της ΤΕ Ροδόπης του ΚΚΕ και τον Ιμπραήμ Κηρατζή, υποψήφιο Ευρωβουλευτή με το ΚΚΕ το 2019. Μεταξύ άλλων αναδείχθηκε η ανάγκη ενίσχυσης της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας μέσα από την δημιουργία Κέντρου Υγείας στον Δήμο Αρριανών, η εξασφάλιση μόνιμης παρουσίας ασθενοφόρου ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα χωριά, όπως ανέδειξε πρόσφατα με παρέμβασή της η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ στην Βουλή.

Τέλος, έγινε κάλεσμα προς τους κατοίκους της περιοχής στην εκδήλωση του ΚΚΕ που θα πραγματοποιηθεί στις Σάπες την Παρασκευή 22 Ιουλίου στις 10.30πμ στην πλατεία δίπλα από την πιάτσα ταξί με θέμα “ΧΡΥΣΟΣ – ΛΑΪΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΣΕ ΣΑΠΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΜΑ”, με ομιλητή τον Βαγγέλη Ευαγγελόπουλο.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.