Ροδοπιτικες παρουσιες στην αναδιαρθρωση των τομεων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Γραμματέας Άμυνας ο Γιώργος Πεταλωτής αναπληρωτής γραμματέας συνδικαλισμού ο Γιώργος Δημητριάδης

Το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ανακοίνωσε την Παρασκευή τον ορισμό, με απόφασή του προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη, των νέων επικεφαλής των Τομέων Πολιτικής (τομεάρχες) και τους αναπληρωτές τους.

Αρκετά είναι νέα πρόσωπα, με σημαντικά βιογραφικά στον τομέα τους, η δε σύνθεση θεωρείται ισορροπημένη καθώς εκπροσωπούνται όλες οι τάσεις του κόμματος, ενώ σημαντικό ρόλο αναλαμβάνουν στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη.

Η οργανωτική αυτή αναδιάρθρωση, που αναδύει έντονο άρωμα εκλογών, συμπεριέλαβε και Ροδοπίτικες παρουσίες. Συγκεκριμένα ο κ. Γιώργος Πεταλωτής αναλαμβάνει Γραμματέας Άμυνας, ενώ ο κ. Γιώργος Δημητριάδης περιλαμβάνεται μεταξύ των αναπληρωτών γραμματέων συνδικαλισμού.

Γιώργος Δημητριάδης: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

Μάλιστα ο κ. Δημητριάδης ευχαρίστησε δημόσια τον Πρόεδρο του κόμματος κ. Νίκο Ανδρουλάκη καθώς και τον γραμματέα κ. Ανδρέα Σπυρόπουλο «για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση που έδειξαν στο πρόσωπο μου δίνοντας μου ένα τόσο σημαντικό ρόλο σε έναν τομέα που κατά τη γνώμη μου είναι από τους πιο δύσκολους αυτών των καιρών».

Ο ίδιος δεσμεύτηκε πως «θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω τόσο καιρό όσο καλύτερα μπορώ» τονίζοντας πως «το συνδικαλιστικό κίνημα χρειάζεται αναγέννηση και είναι ώρα να δώσουμε και αυτή τη μάχη για να την κερδίσουμε!».

«Πάμε μπροστά συνεχίζουμε μαζί και δυνατά γιατί το μέλλον μας ανήκει!» κατέληξε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.