Π. Βουτσας «Η δημοτικη αρχη για ακομη μια φορα ψευδεται»

Συνεχίζεται η κόντρα με την διοίκηση του Δήμου Μαρωνείας Σαπών για το θέμα της αγροτικής οδοποιίας.

Για ψεύδη κατηγορεί την Δημοτική Αρχή του Δήμου Μαρωνείας Σαπών ο πρόεδρος της Κοινότητας Ξυλαγανής κ. Παναγιώτης Βουτσάς, όσο αφορά το θέμα της αγροτικής οδοποιίας στην περιοχή της Ξυλαγανής.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο ίδιος είχε καταγγείλει εγκατάλειψη της περιοχής, στην οποία είχε απαντήσει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Χαράλαμπος Καρύδης, αφήνοντας αιχμές περί διαστρέβλωσης της πραγματικότητας από μέρους του κ. Βουτσά.

Στην ανταπάντησή του στα  μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Βουτσάς εκφράζει την άποψη πως ο κ. Καρύδης ψεύδεται για τον αριθμό των φορτηγών που έχουν αποθέσει υλικά στο κάμπο της Ξυλαγανής για την αγροτική οδοποιία. Θεωρεί δε πως η μη απάντηση στις κατηγορίες του ότι τα υλικά πηγαίνουν σε οικισμούς της επιρροής του Δημάρχου, τον επιβεβαιώνει.

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

«Χαίρομαι που η απάντηση ήρθε έστω και μέσω του Αντιδημάρχου του κ. Καρύδη, λυπάμαι όμως γιατί για ακόμη μία φορά ψεύδεται αναφέροντας ότι έχουν πάει 50 φορτηγά με υλικό στον κάμπο της Ξυλαγανής για αγροτική οδοποιία.

Η αλήθεια είναι ότι έχουν πάει κάποια φορτηγά, περίπου 10, τα τελευταία 2 χρόνια που δεν φτάνουν να καλύψουν ούτε το 20% της αγροτικής οδοποιίας που έχει πρόβλημα, με το τελευταίο φορτηγό να έχει περάσει τον Σεπτέμβριο, και επειδή δεν μιλάω στον αέρα και δεν ψεύδομαι, όπως εσείς για να δημιουργώ εντυπώσεις και μόνο στον κόσμο, ήδη έχω κάνει αίτημα στον Δήμο προκειμένου να μου δοθούνε τα δελτία κίνησης των φορτηγών και του γκρεϊντερ  των τελευταίων μηνών για να μιλάμε με ακριβείς αριθμούς και όχι με πυροτεχνήματα.

Αν δεν καταλάβατε έκανα κριτική για την αγροτική οδοποιία για τώρα έπειτα από τις βροχές που υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και όχι τι κάνατε τα 2 προηγούμενα χρόνια κύριοι (που δεν ήταν και πολλά), αλλά χαίρομαι που ενώ προσπαθήσατε να μου απαντήσετε σε όλα όσα ανέφερα ξεχάσατε να σχολιάσετε για την περιοχή επιρροής σας κ. Δήμαρχε που αναφέρθηκα ότι για πολλοστή φορά πηγαίνει το υλικό προς τα εκεί, με την σιωπή σας προφανώς και το επιβεβαιώνετε και σας ευχαριστώ για αυτό.

Όσο αναφορά τα κλαδιά που δεν έχουν μαζευτεί, ναι όντως έχουμε κάνει την συζήτηση που αναφέρατε και έχω απευθυνθεί προς τον κόσμο να μην γίνεται, εν προκειμένου όμως ξαναέγινε. Τι μας προτείνετε δηλαδή λοιπόν ότι επειδή είχαμε κάνει εκείνη την συζήτηση η Δημαρχεία δεν θα τα μαζέψει ως οφείλει; Αλήθεια δεν μπορώ να σας καταλάβω.

Εκλέχθηκε Δήμαρχος και όρισε Αντιδημάρχους της περιοχής για να μπορούν να απευθύνονται σε αυτούς οι πολίτες και όχι να τους βλέπει ο δημοτικός σύμβουλος εκ Σαπών κ. Εμιρζάς που για άλλον λόγο τυχαίο βρισκόταν εκεί, προκειμένου να μεταφέρει τα προβλήματα, με αυτή την λογική θα μπορούσατε να ενημερώσετε τους συνδημότες της περιοχής μας να σας απευθύνονται με e-mail, θα είναι πιο εύκολο και για εσάς, εφόσον επιθυμείτε να τους αποφεύγετε.

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.