Ο ΓΑΣ Κομοτηνη αποχαιρετησε τον Τασο Βαβατσικλη

Ο ιστορικός σύλλογος της πόλης εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του τέως Δημάρχου Κομοτηνής

Ο αθλητικός κόσμος τίμησε τη μνήμη του Τάσου Βαβατσικλή, αναρτώντας σχετικές συλλυπητήριες ανακοινώσεις, αναγνωρίζοντας την προσφορά του ως προς το κομμάτι του αθλητισμού. Την σκυτάλη στις ανακοινώσεις πήρε ο ΓΑΣ Κομοτηνή, ο οποίος το απόγευμα της Δευτέρας εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια ενός «ένθερμου φιλάθλου της ιστορικής μας ομάδας» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

«Η μεγάλη οικογένεια του ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ σύσσωμη και με βαθιά συγκίνηση, αποχαιρετά τον Τάσο Βαβατσικλή. Ένα σπουδαίο Δήμαρχο έναν αγωνιστή της κοινωνικής, πολιτικής και αυτο διοικητικής δράσης.

Έναν θερμό υποστηρικτή του αθλητικού πνεύματος, των συλλογικών αγώνων, του ευ αγωνίζεσθαι. Έναν ένθερμο φίλαθλο της ιστορικής μας Ομάδας, έναν ακλόνητο συμπαραστάτη της πορείας μας στα σαλόνια των δικών μας αγώνων.

Ο Τάσος Βαβατσικλής θα μείνει αξέχαστος για το έργο του, μα και την απλότητα, την ανθρώπινη ζεστασιά του. Θα αποτελεί διαχρονικό παράδειγμα της συστηματικής δουλειάς, πρότυπο ο ομαδικής προσπάθειας και συνεργασίας.

Τέτοιοι άνθρωποι είναι κομμάτι της ζωής μας… και όσο ο αγώνας συνεχίζεται, ο Τάσος Βαβατσικλής θα συνοδεύει τα βήματά μας.

Το Δ. Σ. της ομάδας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην Οικογένειά του και, ακολουθώντας την επιθυμία του, αντί στεφάνου, καταθέτει ένα συμβολικό ποσό, υπέρ του Συλλόγου ΠΕΡΠΑΤΩ.

Καλό ταξίδι Δήμαρχε…»

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.