Ο αθλητισμος της Ροδοπης τιμησε τη μνημη του Τασου Βαβατσικλη

ΕΠΣ Θράκης, Πανθρακικός και ΑΕ Κομοτηνής εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση

Ο Τάσος Βαβατσικλής, εκτός από έντονη πολιτική δράση, άφησε το αποτύπωμα του στον αθλητισμό της Ροδόπης ως αυτοδιοικητικός παράγοντας του τόπου μας. Για τον λόγο αυτόν, εξέδωσαν συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του η ΕΠΣ Θράκης, ο Πανθρακικός και η ΑΕ Κομοτηνής δηλώνοντας το κενό που αφήνει ο χαμός του.

Συγκεκριμένα η ΕΠΣ Θράκης ανήρτησε την εξής ανακοίνωση: «Ο Πρόεδρος, το ΔΣ και το προσωπικό της ΕΠΣ Θράκης εκφράζουν τη βαθιά θλίψη τους για το θάνατο του Τάσου Βαβατσικλή πρώην δημάρχου Κομοτηνής. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό παράδεισο φίλε Τάσο».

Από πλευράς συλλόγων Πανθρακικός και ΑΕ Κομοτηνής εξέδωσαν ξεχωριστή ανακοίνωση εκφράζοντας την λύπη για τον χαμό του τέως Δημάρχου Κομοτηνής. Συγκεκριμένα ο Πανθρακικός εξέδωσε την εξής ανακοίνωση: «Η οικογένεια του Πανθρακικού εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου και μέχρι πρότινος Δημοτικού Συμβούλου Κομοτηνής Τάσου Βαβατσικλή. Επρόκειτο για εναν άνθρωπο που αγαπούσε τον αθλητισμό και στήριζε τους συλλόγους της πόλης. Ευχόμαστε στους οικείους του να είναι γεροί και να τιμούν τη μνήμη του εκλιπόντος…»

Τέλος η ΑΕ Κομοτηνής, που είχε στις τάξεις την τον εγγονό του εκλιπόντος ανέφερε τα εξής: «Η οικογένεια της ΑΕ Κομοτηνής εκφράζει την θλίψη της για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου και μέχρι πρότινος Δημοτικού Συμβούλου Κομοτηνής Τάσου Βαβατσικλή, ενός ανθρώπου που αγαπούσε τον αθλητισμό, την ΑΕ Κομοτηνής και ο εγγονός του αποτέλεσε μέλος αυτής στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου μας. Ευχόμαστε στους οικείους του να είναι γεροί και να τιμούν τη μνήμη του».

 

google-news Ακολουθήστε το paratiritis-news.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.